titta vad jag klickade hem :D

hejhej, äntligen har jag klickat hem nåra violett färgade hörlurar :)

Hej :b

tjennahallo! :)

hur har ni haft det idag? jag har då haft massa att göra. Först så vaknade jag för att fara och träna. Träningen gick inte bra, jag var inte alls smidig.. ;) men så är det ibland..
Sen när jag kom hem så gick jag ut och klippte gräset, sjukt jobbigt. Sen for jag och bara <3 där var även tova, linn och sandra. Men jag bada inte så mycket det var så kallt.. : /
sen när dom for så stannade jag ett tag och steeeeekte :) sen for vi hem och åt! :) sen så ska jag bara chilla :)
hoppas ni har haft en bra dag :)

Grattis :)

Idag fyller min farmor år, grattis! :) Tyvär så kan vi inte komma förbi för vi har andra saker att roa oss med som tex vi ska städa gympa hallen :( not fun.. Hoppas att du får en bra dag farmor :)

 stolt att man har städat nalta:-)


RUBRIKEN ÄR KUL!! :D

hejhej, nu på kvällen så tog jag mamma och pappa en cykel tur ner till sikfors. JOBBIGT(!!) Men man ser det för träningens skull. Ihelgen har jag och linn varit hos mormor och morfar i norrfjärden. Det var skojs vi spela spel och cyklade och snackade :) osvosv.. Nu blire väl att mysa med en film och bara chilla :)
 

Brunett #kaajsaa99

hejhej, ja ni ser rubriken. Jag var så less mitt gulgröna hår som inte ville som jag så igårkväll färgade jag det brunt. Det är gode mörkt :) Men det var för att få bort den gråa färgen också.. Lite grå färg finns kvar men inte så mycke. :) Det känns lite ovanligt att kolla sig i spegeln men jag börjar bli gode van ändå, det känns bra:) jag har lagt upp bilder på instagram:)
Men snart ska jag på träning :)
 

jag har en känsla...

...av att jag är dålig på att blogga :)
Men nu ska jag berätta varför! jag hinner inte, på sommaren så vill man hinna göra så mycket och då kommer bloggandet bort.tex, jag tränar, är med kompisar och lever livet. Mycket mer också. Så man kan säga att min blogg inte är så aktiv nu under sommarn, så jag bloggar ¨då och då¨, och när jag har bloggat så länkar jag på facebook. Bara så ni vet! :)
Igår: Fredag så var vi i älvsbyn hela dan älvsby gymnasterna hade uppvisning osv. Vi var på godisregn på ica! vi fick massa godis, jummie! Tillsammans så fyllde vi nästan adinas väska.. Så det var roligt. :)
Sen på kvällen så ominstallerade jag min telefon så jag har tappat alla nummer så skicka ett sms till nummret 0703848578 med erat namn så kan jag lägga till er i min kontaktlista:)
Idag: Lördag så blire att vara med tova och linn, vet inte vad vi ska göra. det är  ju så tråkigt väder..
MEN nu Orkar jag inte Blogga NÅMER! :)

För din skull.. :)

hejhej, idag har det ju varit jättefint väder ute. Jag har varit till Älvsbyn och tränat(!!) Sen så for jag hem osvosv. :) Sen så orkade jag inte klippa hela gräsmattan, resten får jag väl göra någon annan dag. Jag och ida har lärt oss redigera lite smått så vi gjorde en film.. Elller film och film:) Den går att kolla här. :) www.ideli.blogg.se
Hoppas att min lilla ostbåge har det bra så långtbort ifrån här hemma. :) Miss u<3
De här inlägget var till dig så su har någonting att läsa, ska blogga imorgon på morron om jag ids :)
PUSSHEJ

RSS 2.0