Vill ha :)

 

 

Måndag

Godkväll alla fina läsare! :) Nu sitter jag och försöker nöta in spanska glosorna som vi har i veckan. Inte kul med plugg..
Efter att jag känner att jag kan dom så ska jag plugga no. Det är lite roligare iallafall. Innan jag började med pluggandet så var klickade jag in på nåra klädaffärs sidor? tex, Nelly.com och där hittade jag några azm klädesplagg som jag jättegärna vill ha, men inte har råd.. :(
 
här är mitt schema för veckan
Ge mig 
 

nej.. inte.. MÅNDAG :(

ånej.. jag kom just på en sak.. de är ju måndag imorgon:(
INTE KUL! Så de är väl bäst att man lägger sig, så att man tar sig upp imorgon.. Godnatt:)



min lördag!:)

hellu, min lördag har varit jättekul. Den började med att jag såg några pll avsnitt:) Sen så åt jag frukost osv.osv. Efter de så for jag mamma och pappa och grattade Tommy. Eftersom att han fyllde år. Hos Mari och Tommy så åt vi fika. Och jag fotograferade deras kattungar lite. Dom är så sinnes söta. Efter att vi hade varit där så for vi hem, och jag tog en sväng med skotern. Den där lilla svängen slutade med att skotern pajja.. Så vi har ingen skoter nu.. :)
Sen så fick jag gå hem. HAHA  Lite senare på kvällen så for hela familjen in till Piteå och tittade på revyn. Haha så himla kul! Och direkt efter de så for jag till Linn cj. Där var Linn. L Emma Filip och Zebbe. När jag kom dit så var de typ kaos i hela huset, cj sprang efter filip, filip låg i badkaret med ytterkläder, emma och linn höll på att dö av skratt. Och andra sekunden så var alla ute och hoppade i snönn i bara sockar ;/ Haha, lite chockad vart man.
Men tillslut så for Filip och Zebbe hem, så då gick vi ut och gjorde upp en eld. Och grillade marshmallows.
Och sen så gjorde vi typ inte så mycket mer:) Vi gick och la oss och prata typ:)
 
Här är en bild på Sixten! :)


Fredag

Äntligen freedag!:) Känns så sjukt skönt, och jag ser framemot helgen. Idag så kanske jag ska till byan. Men de beror på vem som ska dit:) Och på lördag så hade jag tänkt ut med skotern på förmiddan. Och sen så ska jag å mamma och Ida och kanske pappa på pite revyn!:) så himla kul! Sen så blire kanske så att jag Linn å Emma sover hos cj:)
Men nu ska jag göra klart denhär veckan i skolan.
Hejs

weheartit.com

Tumblr_mh503iscyp1rnbrnro1_500_large269206_393827154042501_1361721462_n_large
Bbzb8-sciaaojox_large14865_233134230135121_1831162801_n_largeTumblr_mh3yeobteh1r1r1w1o1_500_largeTumblr_me5qe4o84o1qad2wmo1_400_large_large
Tumblr_mh44mngyhs1qik7hho1_500_large

Svar på kommentar :)

Postat av: Moa
 

fina♥ 
blev du utantagen där från innebandyn eller? :)

Svar: Tack, Jå det blev jag. Men alla tjejer som sökte gick vidare :)

 

Postat av: Tova
 

hej! :) den första bilden du har när linn knipsar sitt lås ;) vad använder du för redigeringsapp/program? så att det blir så här coolt med inzoomning :) Pusss ;* svara i bloggen för kommer aldrig komma ihåg att jag har kommenterat ;)

Svar: Den där bilden på linn när hon knippsar har jag redigerat på ett pogram som heter ``LINE camera´´ och de är en app på telefonen. :) Den är faktiskt riktigt bra!:)



Hej, som ni nu såg här över så gick jag vidare till skol dm:et. Skoj :) Somsagt jag ska kötta!  Jag tänker inte tillåta att skolans lag ska förlora pågrundav mig:)
Haha.:) Så på måndag ska vi ha träning också på onsdag smäller det. :) Ikväll så blire att lägga sig tidigt och invänta helgen.

Puss från mig å syrran :)



 

sitting on the buss jao!:)

hellu, idag är de onsdag och de betyder kort dag:) känns skönt! jag vill bara göra bort denhär dagen! Eftersom vi har prov idag, i so. Menmen vi får se hur de går. Sen så brukar vi ha datakunskap men istället för de så ska jag och några andra i klassen gå till sporthallen, och där är det utagning till skol dm i innebandy. Haaha, vi får väl se om jag går vidare:) Ooh jag gär det så ska jag kötta sönder!:-)

fin bild som jag snodde från Moas insta:)



Fett med fett jao!;)

hej, nu var de längesen jag bloggade igen.. woopwoop. Idag efter skolan så for jag och träna, efter de så for jag hem och plugga.. och de ville ingen veta hejdå.
hittade även lite fina bilder på telefon.












weheartit.com


woopsiii.. :)

har glömt att blogga.. eller glömt och glömt ja har inte orkat. :) Ikväll så blire att fara till byan, där ska jag vara med Tova, lovisa och mathilda. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men jag kände verkligen inte för att vara hemma. Min helg är planerad. Imorgon så ska jag på valls, och på söndag så ska ja å bada med gymnastiken i Boden. KUL :)
Så jag ser frammemot min helg. :) Hoppas att ni också får en bra helg.
 
 

Kvällstur

Nu sitter jag i min säng och är påväg att lägga mig. Men jag hade tänkt hinna skriva lite här på bloggen först. Somsagt så har jag inte fått några frågor/kommentarer om vad jag ska blogga om. Så de går lite segt just nu. Min dag har varit bra förutom att jag har haft ont i skallen till och från. Jag tror de beror på sömnbrist och stress. Så därför ska jag göra en tidig kväll idag. :) Imorgon så blire kanske så att ja ska på valls med nåra. Men vi får se. 
Efter min träning idag så tog jag en liten kvällstur med sparken och ludde. De var inte så bra sparkföre så de var inte så roligt. Sen så flååda ja och mamma med go middag + efterrätt. 
Nu ska jag se film och sen sova. Godnatt! 
Där fick ni lite gymnastik bilder också :)



 

Datorkunskap

Hejochhå, nu har vi datorkunskap. Vi har fått göra en pp. De var kul.. hahah, om ni ville veta. Här får ni en snögg bild på mig linn å moa:)

godmorgongodmorgon!;)

Fy. Usch. Blää. Jag hatar att stiga upp på mornarna och göra sig iordning för skolan.
Idag så slutar vi två.. Tur de:) Sen efter skolan så blire att fara å träna, hoppas att de går lika bra som igår:) Om ni har lite att göra så kan ni skriva till mig på KIK och followa mig på instagram och skicka snapchat bilder till mig. På alla dom tre
grejerna så heter jag kaajsaa99
Men nu ska jag stiga upp..:(

Fråga mig!

Som ni kanske ser så har jag skaffat en frågelåda, så de är bara att fråga på!:)

Svenska Rivieran

Äntligen är man hemma och sitter i soffan ny duschad och fräsch. Nu sitter jag och ser Svenska Rivieran. Om ni inte har någonting att göra så kan ni ju se de. Det är faktiskt bra. Min dag har varit bra! Idrotten på skolan idag var sjukt jobbig, men kul :) Jag har som en känsla av att jag kommer att ha sjuukt ont i mina benhinnor imorgon. :)
Kommentera gärna vad jag ska blogga om! :)

sant



Kallt....

Godmorgon alla icke sjusovare, nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Vi har fys idag på idrotten, de ska bli kul. Men efteråt så kommer jag vara så sjukt besviken på mig själv. Men vi får se. Idag efter skolan så ska jag å träna, tagg tagg!:)
Det blir väl så att jag bloggar ikväll. 

så bra!

Fick den i chatten av tova";)
Kolla hennes blogg på www.tovaajn.devote.se

Trollskogen

 
JAG ÄR RÄDD, sitter i trollskogen nu.... det är jag kajsa som skriver, haha varför skulle det inte vara jag lixom? Nämen. Det är massa troll här.. dom äter på mina tår. HJÄLP MIG. dafuq, snälla rädda mig. jag är mitt i skogen, massa troll och flugor här. dom säger att jag ska ge dom popcorn för att dom ska sluta äta upp mina tår, om ni kommer hit kan ni ta med popcorn. hoppas någon snäll själ ser det här. hjääääääääääälp
 
 
 
 
 

Måndag

Idag är det måndag. Dagen började inte som väntat, och med de menar jag att jag försov mig typ en timme, så jag hade bara en kvart på mig att fixa mig äta frukost och duscha. Jag hann men de vart lite stressigt. Men skoldagen rullade på som vanligt. Till lunch var det nån gryta med kebab, den var faktiskt god. Tyckte jag! :)
Sen på hemvägen så fick jag stå upp i bussen nästan hela vägen hem. Jag fattar inte varför inte länstrafiken gör något åt de. För de var ju inte första gången någon fick stå upp. Men nu är jag så hemma och sitter vid datorn och ska försöka plugga spanska och engelska glosor.. Men just nu fasnar dom verkligen inte.. 
Så jag ska nog koncentrera mig på läxorna nu. chao!

Min egna lilla fotostudio

Nu ska jag verkligen försöka ta tag i bloggandet.
hehe, nu är jag tillbaks. Min helg har både varit bra och dålig. Jag vill inte gå in på så mycket dealjer men jag kan då säga att jag är glad att jag har alla mina vänner. Utan dom skulle jag vara tom. Idag så har jag försökt att ta lite bilder. Men de slutade inge bra. Jag höll bokstavligt taltat på att frysa ihjäl. För jag plumsa i djupsnönn med skoterskor och jeans och en pösig tröja. Så de slutade med att jag gick in och tog lite bilder inne. Det är dock lite svårare. Men är man proffs så är man;) 
Haha.. Veckan så har varit alltså vecka två så har jag inte tränat nå gymnastik. Och de känns verkligen inte bra! Så idag så ska ja å träna<3 och de känns så sjuuukt bra!
Jag har inte tränat p.g.a att våran tränare har varit utomlands. Men nu är vi nog snart tillbaks på banan igen. 
Nu ska jag lägga in glosorna på glosor.eu och sitta och nörda sig med dom ett tag. Hare gött!
 
Här kommer ett collage på lite bilder jag tog idag.
-2013-
-Och här får ni en suddig bild på mitt försök på att ta bilder ute i snönn..-
 

RSS 2.0