min vecka i min stil

Halloj nu är jag tillbaks och jag har ett schema med mig, det här är vad jag ska göra till veckan. Om ni inte kan läsa p.g.a hur jag skriver så får ni överleva ändå! :) Ikväll så har jag pluggat lite, men annars har jag inte gjort ett skit, det blir att lägga sig typ nu och se serie :) hoppas att ni har haft en bra måndag för de har jag haft!

Måndag

Nu var det ett tag sen jag tog mig i kragen och skrev ett ordentligt inlägg. Så nu hade jag tänkt berätta lite var jag har gjort dom senaste dagarna. I fredags så gjorde jag inte så mycket, efterskolan så for jag och träna. Sen så såg jag och Ida idol, så de var myspys. 
Sen på lördagsmorgonen så skjutsade hon ner mig till älvsbyvägen där jag blev upplockad och blev skjutsad till skellefteå, i skellefteå så var vi på bodaborg, och vi ägde ut hela stället och klarade alla banor! Så vi fick en t-shirt och äran att synas på deras facebook sida! :) Sen så for vi på max och åt, jag åt en stripsmeny. Sen så brummade vi hem och i bilen så vare falsksång och skrik som bjöds på! :) Sen kring åtta så for jag in till öjebyn och var med Tova, Linn, Lovisa och Alva. Vi cyklade runt i öjebyn, men det var helt dött. Sen så for vi tillbaks till Tova och sov där, sen på söndagen så for jag hem. Och sen så for jag och träna igen :) Sen så har idagen idag rullat på som vanligt. 

häjj alla

www.fames.se/lovisahansen

//lovisa;*

Lördag

Nu sitter jag hos tova, och linn också Lovisa här. Vi har typ cyklat runt i Öjebyn hela kvällen. Och innan jag kom hit så har jag varit på bodaborg vi klarade alla banor så vi fick en t-shirt, woopwoop! och nu har jag inget och skriva"
 
 

Mys

Nu har jag rullat in mig i en filt framför teven framför hela sverige bakar!



Teen Wolf

Nu har klockan just passerat sju, och sen jag kom hem från skolan så har jag bara pluggat. Och nu så sitter jag i soffan och tittar lite på mtv. Och då började ett avsnitt av teen wolf och då insåg jag vad söt scott är, speciellt när han ler. Åh, den serien är så bra! ♥ Om cirka två timmar så är det hela sverige bakar, så tills dess så ska jag plugga lite matte och lite spanska. För vi har matte prov och spanska läxa tills imorrn. Men dagen idag har varit kul, vi gjorde nån gryta på hkk den var väl god :) 
Ha de bra!

SNÖ

Vad ser man när man vaknar! JO snöflingor som sakta faller till marken, blandat med lite regn! Det är typ noll gradit ute så det börjar gå över till regn nu, men snacka om paff ja blev när jag tittade ut genom fönstret då de snöa. Men iallafall idag är det torsdag, ingen läxa eller prov, så det blir en lungn da på skolan idag. Sista lektionen idag har vi hkk, hoppas att vi får göra nå smarrigt!
                       
   
 
 
 
 
 

mys

nu har jag duschat och ätit lite efter tränigen, trött i kroppen så nu blire film!



Onsdag

hejochhå, idag äre onsdag. Och det är likamed sovmorgon, tre lektioner och slutar tidigt! Eftersom att alla nior är på prao så är det bara åttor på elevensval! Så idag på musten så ska åttorna sjunga och spela en låt själv:) Vi har matteprov idag, känner att det inte kommer gå så bra:) Men vi får se!
Igår när jag skulle lägga mig så insåg jag att mina ben var rödprickiga av alla kvistar som har stappat in i benen, puhu:(
Men ha en bra dag allihopa!


vill tillbaks till turkiet!

Jag hittade hem

Nu har jag pustat ut tillräckligt mycket för att orka skriva ett inlägg om min super dåliga insats på orienterings provet.. Det började ganska bra men där i mitten sket det sig, jag letade typ en kontroll i 30 minuter fast på fel ställe, kan man vara duktigare? Svar nej. och eftersom jag inte visste vars jag var på kartan så kunde jag ju inte gå vidare till nästa kontroll. Men tillslut så hittade jag den, tack vare Emma :) Sen så sprang jag upp på ett berg och där var en annan kontroll, men jag gjorde inte som alla andra, som stannade och tog kort på den fina utsikten. Ångrar det dock nu eftersom att jag har ingen bild till bloggen ;) Sen så sprang jag och stämplade dom sista kontrollerna och sen in i mål! Och innan  mitt i skogen så höll jag på att bli av med mina skor, för jag klev i ett myrhål, så min sko fastna så jag fick sticka ner handen i leran och plocka upp en föredetta vit skon som vart är brun. Men nu är dom lite finare iallafall :)
 

23 september

Idag är det måndag, men nu så börjar måndagen lida mot sitt slut. Idag har vi haft vanliga tråkiga lektioner. Men det är skönt nu på skolan föratt alla nior är på prao. Så nu får man känna sig lite stor, not. Men aja, idag på matte lektionen slutade det med att Kalle skulle börja rita av oss så där har ni en liten bild på hans mästerverk. Sen så hade jag utvecklings samtal, det gick bra. Tog blandannat upp att vi är den surrigaste klassen på hela skolan, osp.. 
Sen när jag kom hem från skolan så har jag pluggat matte inför matteprovet på onsdag och fredag. Och imorgon har vi orgenteringsprov på okänd mark. Får se om jag hittar tillbaks :) Önska mig lycka till!
byebye

Tjenis

Hej nu sitter jag och bloggar från linns telefon❤️👍 om ni vill så kan ni kolla våran videoblogg som vi har gjort idag den finns på youtube vet dock it vad den heter 😱 Linns kanal heter neralcnnil också heter videon Gissa kändisen 👍
 

40års fest!



hejochhå, nu så sitter jag hos Linn. Och Lovisa är också här:) Innan så var jag hos min farbrors 40års fest! och där mitt i så gifte dom sig, så glad för deras skull! Det var jättegod mat och trevligt att träffa kusinerna:)

Lördag :)

Hej, nu är det lördag! Om nån timme ska jag vara i älvsbyn och kämpa på tills klockan fyra. Men det kanske blir så att jag måste fara lite tidigare eftersom ikväll så ska vi på min farbrors 40års fest! Sen när jag har varit där ett tag så ska jag min underbara farmor skjutsa mig till Linn. Så där ska jag sova inatt. Jag vet dock inte när jag kommer dit, men nån gång iallafall. Och söndagen ska jag också tillringa men Linn. Igentilgen så äre tränig söndag också, men 1 mina föräldrar är inte sugen på att skjutsa mig och 2 jag lovade Linn att jag skulle vara med hon denhär helgen typ sen i somras, så ja!:)
Men iallafall så ser ni två bilder där uppe, jag vill så jättegärna ha dräkten till höger, fast i en annan färg. Och byxorna till vänster:)
Hoppas ni får en bra lördag!
byebye

Fredag

Hej allihopa, nu sitter jag i soffan med pappa och ser idol. Imorgon så blire träning kl 9-16 så blir nog tidig kväll ikväll!



Hela sverige bakar

Hej, har just kladdat ihop några muffins. Dom vart inte sådär jättefina, testade göra typ 5 stycken med glasyr, men det gick inte så bra! :) Jag kom på att det är ju hela sverige bakar ikväll. Blir alltid så sugen på att baka när jag ser det pogrammet, så nu då jag har bakat innan så får jag väl nöja mig med det! :) Inte helt fel med en liten paus i plugget. Så nu har jag laddat upp mina krafter till ytterligare lite plugg!
byebye

Linn och compani

Sådär då var torsdagen avklarad! √
Redovisningen på so: n gick bra! Vi kom på delad första plats sen när vi röstade! Så man kan ju inte klaga! Annars har dagen rullat på som vanligt, nu blire rå plugg spanska och no. 
byebye♥

känns som man ska till dagis

Imorse då jag skulle gå ut med hundarna, så fick jag precis samma känsla som jag fick när jag var liten och pappa skulle skjutsa mig till dagis. Och med den känslan så började jag förstå hur snabbt tiden går.
Och btw idag äre Torsdag! ❤



mysipys

Lägger mig och myser till en avsnitt av Teen Wolf ❤



Onsdag

Dagen idag som alla andra dagar har sprungit bort. Tänk om bara några timmar äre torsdag och torsdag leder till snart helg! Idag så vaknade jag typ kl 7 även fast jag hade sovmorgon. Fast jag tror jag somnade om till klockan 8. Jag måste ha gjort det eftersom jag vaknade av mitt alarm då :) Haha, man är ju lite snurrig på morron. Sen så åt jag frukost och gjorde mig i ordning inför skolan och for till skolan. Efter den kortadagen så stannade jag linn,linn och alva kvar och pluggade på våran so-redovisning som vi ska ha imorgon:) Hoppas att det går bra! 
Men iallafall sen så for jag och tränade, det gick bra. Våran tränare var sen men vi körde ändå alla redskap förutom barr. :) Sen så for jag hem och åt och la lla på, så nu hamnade jag här. Blir nog att lägga mig nu, jag är en sån som älskar att sova! ♥

I feel safe when I'm with you.

Godmorgon allihopa, idag så är min dag fullpackad! Skola till tjugo i fyra som vanligt. Fast jag ska gå lite tidigare för jag ska till tandläkarn, sen så ska mamma skjutsa mig direkt till älvsbyn. Haha får se hur det går har fortfarande sjukt mycke träningsvärk! Aja men sen efter träningen så hämtar mormor mig också far jag och sover hos henne. För då får jag nyttja min sovmorgon på onsdag. Sen på onsdag slutar vi 2, då skulle jag Linn, Alva och Linn stanna på skolan och öva för våran redovisning som är på torsdag. Och sen så ska jag ta en buss till Älvsbyn igen :p Och sen efter träningen så får jag nog fara hem! :) Men nu ska jag njuta av min goda frukost!                                                                                                ♥

Skype

Har skypat med hojna goooingen hela kvällen! + att jag har sett idol!godnatt

Tips

Finns inget mer underbart! 

Älskade måndagar

Hade tänkt ta en bild på godispåsen och lägga ut, men ludde ville också vara med så varför inte? Jag köpte godiset så att jag skulle kunna tröstäta medans jag pluggar. Så nu är de då bara att jag börjar plugga! Annars blire inge gottigott. Fast nu är jag dock inte sugen på godis eftersom att min mamma har fått frispel och köpte pan-pizza till middag? Ojoj.. Om jag inte har så himla mycket tränings värk från igår så skulle jag farit ut och sprungit! Men min kropp säger nej. Annars förutom all träningsvärk har min dag varit bra, överraskade födelsebarnet lite med att köpa en marabou och en stor påse gott&blandat och stoppade det i hennes skåp. Grattis än en gång Tova! Hoppas att du får en fortsatt bra dag!

extremt slut

Nu sitter jag i sängen helt död.. Imorse vaknade jag av klockan som ringde kl 06.45 då vare bara att hoppa upp ur sängen och göra sig iordning för träning! Klockan 08.90 var jag i Älvsbyn och tränade i två timmar, sen for jag direkt till svensbyn och spelade sista matchen för sesongen.. :'( Tyvärr så förlorade vi, men jag tacklade ner nummer 14 så de känns helt ok. Hon låg så fint där på marken efteråt. hehe;)
Men vi spelade faktisiskt skit bra! Resultatet är bara att skita i, för vi spelade bäst!
Sen efter matchen så for jag tillbaks till älvsbyn och tränade två timmar till:) Så nu är jag död, hoppas att inte måndagen är allt för jobbig imorgon!:)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Ny klippt

Hejochhå, nu är snart lördan slut.. Idag så har jag ''pantat'' burkar. Cyklat ner till sikfors och köpt gottigott. Sen så for jag och ida till Malin och hon klippte mig, tack så jättemycke! Och nu sitter vi och letar recept till middan.
Efter maten så ska jag till Arnemark!
BYEBYE
 

Fredag den 13

Hej jag har överlevt denna fredag även fast de är fredag den 13. Direkt efter skolan så for jag och tränade, gick faktiskt gode bra för att vara en fredag eftermiddag. Sen så kom jag hem och åt middag och sen pratade jag med linn i 2 korta timmar i telefon. OM man säger så telefonen fasna i örat, men det var det värt! Under samtalet så gjorde vi lite matte :) Nu ska jag avluta denna kväll med ett avsnitt av teen wolf. Här kommer jag lörda!
 

Springtur

Nu är jag faktiskt stolt, det brukar alltid bli så att jag lägger mig och tjockar mig hela kvällen om jag säger att jag ska ut och springa. Men idag har jag varit på en 40 minuters springtur&powerwalk. Fick lite extra dåligt samvete då jag åt några cholkad bitar när jag gjorde matten :) Men nu är dom chokladbitarna bortsprugna! 
Idag har skolan varit kul, och sista lektionen var HK. Och gruppen jag är i är riktigt trevlig! Nu ska jag ta en dusch och sen så blire hela sverige bakar!

Torsdag :p

Godmorgon allihopa,  idag så har jag inte så mycket på schemat efter skolan. Det blir nog så att jag ska plugga vidare och sen kanske ta en liten springtur och sen se serie:)
Hoppas ni får en bra dag :)

8c


Gymnastik

 
Aloha! Omg.. idag är det redan onsdag"! :O Och imorgon är det tordag och när vi lägger oss imorgon så när vi vaknar så äre fredag :o  De är ju så sjukt att det går så fort! Idag så har vi haft 3 lektioner, Spanska, Matte och Must :) Idag så har jag spelat piano och bas på musten. Faktiskt riktigt roligt! Nu så ska jag göra lite plugg och sen ska jag dra till Älvsbyn och träna! :) Det var verkligen längesen nu känns det som 
 

Idol

Nu äre idol som gäller, idag har skolan varit proppad med lektioner + att alla har varit helt uppspelta eftersom klassfotot har kommit ut :) När jag kom hem från skolan så har jag stor städat mitt rum ♥
Så nu vågar jag gå in i mitt rum! Också har jag även pluggat. 
Och som ni då har märkt har max brunnit här i lilla piteå! Jag hann aldrig uppleva Piteås godaste hamburgare enligt alla pitebor.
Aja kalla mig efterbliven!
Hoppas att det blir ett nytt så jag får uppleva piteås godaste hamburgare :)

Frukost

Halloj nu har jag just ätit frukost, det vart så att jag stekte ett ägg och la den på en macka och åt :) 
Idag så Vet jag faktiskt inte om jag har träning? Måste kolla upp de nu ! Också kom jag på nu när jag sitter här och skirver att vi har ju idrott idag!
BYEBYE

Tidig kväll

Det vart så att jag for till Linn en snabbis, vi pratade mest så att den lilla tiden sprang iväg. Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av teenwolf. Så godnatt!
 

Måndag

Upprepade bilder men i ett annat collage:*
Hej nu hade jag tänkt göra dethär inlägget kort och kanske lite intressan. Och som vi nog alla redan har listat ut så kommer det slua med att alla kommer sluta läsa efter dom första orden. Idag så har skolan sprungit iväg, tänk att måndagen redan är slut snart;) 
När jag hoppade av bussen och satt och väntade på taxin så efter cirka tio minuter så ringde det från taxi och sa att han var lite sen, Jag sa okej och typ hejdå, Efter 27 minuter så smsade jag nummret och jag skrev såhär: Hej vars är du? Tänkte de var ju 27 minuter sen du ringde. LIte senare så fick jag ett svar och han var snart framme. Och det var han. Jag han bara lägga undan telefonen så kom taxin. Men jag tycker om man är 30 minuter sen så kan man väl be om ursäkt och säga varför man var sen och så. Men nejnej, när jag så hej. Vad fick man som svar? Såklart inget" Så hela resan hem var tyst. ÅH man vill  ju ibland skrika på dom och säga att om man säger hej så säger man hej tillbaka? Eller? Aja, nästa gång ska jag upprepa mitt hej tills dom svarar. 
btw, ikväll så blire att plugga lite också ska jag nog förmodligen till LInns house! Blir nog så att jag cyklar dit! 
Byebye
 

Godmorgon

Godmorgon idag är det måndag, och jag slutar fem i två! Jag älskar måndagar om man kollar på vårat schema! När jag kommer hem så ska jag plugga :( Men nu så måste jag skynda mig att göra klart de sista här hemma innan jag springer ut till taxin :)
 
 

egopix ute i skogen

 

Är man cool så är man ju

Hej, idag är det söndag som ni nog redan vet, För kanske tio minuter sen så har lestan farit hem. Idag så har vi varit och kollat på älgen farsgubben har skjutit. Också har vi fixat varandra :) Också han vi ta lite bilder innan hon blev hämtad av sin pappa. Igår så såg vi when a stranger calls. Den var bra! Nu så ska jag nog plocka undan lite i mitt rum:) Ha en fortsatt bra helg!

2 dar i ett inlägg!

Hej och hå. Igår så slutade vi kl 12, så jag Lina Rebecka och Linn till Pitehavsbad! Det var jättekul. Vi badade och åt, massor √
På skolan så hade vi fyra lektioner innan lunch så det vart ändå en lång dag fast vi slutade tolv. Och idag så har dagen sprungit iväg. Eller hela veckan har gjort det om man tänkte efter. I Tisdags då vi spöade killarna i brännboll känns som minst två veckor sen. Men det var bara i Tisdags :0 Och idag är det redan fredag och snart LÖRDAG. 
Nämen idag så har vi haft vanliga lektioner, och efter skolan så hämtade pappa mig och skjutsa mig direkt till älvsbyn där jag tränade. Det gick väl hyfsat bra, fick ont i knät som vanligt. Men det är över nu. 
Ikväll så äre bara mys som gäller, så nu ska jag skynda mig tillbaks till soffan och se andra halvleken av Sveriges och Irlands??? Match!
Byebye

onsdag

hej, ikväll blir det en urusel mobil blogg! Idag så började dagen med sovmorgon, och när vi kom till skolan så vart spanskan inställd, så jag skulle ha kunnat tagit en annan buss.. men aja! Så då fick vi hål så vi gick till Ica och jag köpte en sTor fet vaniljbulle:)
Sen så hade vi matte och den första must lektionen!:) Det var roligt! Sen så ikväll så har jag varit på fotbollsträning, så nu är jag ny duschad å ny äten! Så godnatt



Ny profilbild

 

Skolfoto

hej nu har veckan rullat på så tisdagen är gjord, idag så har vi haft skolfoto. Och jag tänker då säga redan nu att ni inte behöver leta upp mig i skolkatalogen... Vi fick inte se bilderna men jag kände att det inte vart bra :/ Men annars har dagen varit bra! Vi spöade killarna i brännboll på idrotten och svenskan vart inställd! :) 
Ikväll så blir det idol och plugg, ha de gött! :)
 

Ops

 
Nu börjar klockan närma sig åtta och jag har fått det mesta plugget gjort. Och just nu så blev jag tillsagd att jag hade stavat fel på min förra rubrik och det hade jag, hehe ops. Menade ju förståss plugg..  Men nu springer klockan iväg. Jag måste hinna plocka undan lite i mitt rum fixa kvällsfika och måla naglarna nu innan idol börjar! :D
Bye

Pugg

Hej, idag slutade jag fem i två. Så jag tog 14.10 bussen hem, ändå sen jag kommit hem så har jag suttit och pluggat. Spanska, Engelska och matte. Och jag ska intensiv plugga i en timme till. Så jah kanske lär mig något :/ 
Jag gör bort pluggandet så ja kan se idol, ikväll! :D 
BYE
 

Måndag

Godmorgon, idag är det en helt vanlig måndag. Det blir väl att gå kort dag på skolan sen så ska man ta bussen hem och hemma ska jag väl plugga och se teen wolf. Men det är ganska ofta att sysslorna ändras ganska fort" SÅ vi hörs senare 
byebye
 

Hakkas

hola, nu har jag kommit hem från en dag i hakkas! Det började med en samling kvart i nio, och vi for ca tio i nio! Det tog ganska precis 3 timmar. Vi spelade ganska dårligt den första halvleken, så det stod 2-0 till dom vid paus. Efter pausen så fick Jullan in 2 mål! Hon är ju bara bäst! Så slut resultatet vart 2-2. Det fanns en spelare i deras lag som var helt störd. Om jag får säga det själv. Hon knuffade mig i ryggen och så jag skrek typ till dommarn så vi fick frispark, och då skrattade hon bara. Och tilloch med så sa en tjej i hennes lag åt henne at det inte var roligt längre. Alltså när någon i ens eget lag säger åt sig att skärpa sig då borde man ju ändra på sig, eller? 
Aja, vi ska spöa dom på hemmaplan till veckan!
Lite senare stannade vi på en resturang efter vägen. Där åt vi lite mat, och staplade upp burkar :P Hahah och jag och Clara prismarkerade ett träd!:) Sen så hade vi en 3 timmars bilresa hem och den var så rolig att man bara ville åka vidare till ume!
Hoppas att ni har haft en bra söndag! :)

RSS 2.0