Hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann

Filmen var faktiskt bra, jag skrattade mycket och de ska man göra tycker jag! :) innan filmen så var jag Ida och pappa på ö&b och köpte raketer och lite små fix tills tisdag:) Efter det så körde vi runt i hela stan, Piteå är faktiskt en riktigt fin stad!
Då vi kom hem efter filmen så laddade vi med dipp gurka och morötter och satte oss och såg lol❤️ Den filmen är så himla bra. Men får fram alla känslor då man ser den filmen❤️ 
Men nu ser jag att det redan har gått en timme av måndagen så godnatt :)
 



Söndag

Hej nu är det redan söndag! Igår kl 9 så var jag i Älvsbyn och tränade, känner att jag har träningsvärk i framsida lår och i nacken:)
Efter träningen så for jag hem och duscha och åt sen bar det av till Piteå och kolla då syrran spelade fotbollscup. Dom var riktigt duktiga dom vann alla matcher förutom finalen. Jag tror att dom skulle ha vunnit allt om dom inte fick en skadad målis :( 
Men etta i gruppen och tvåa totalt ska man inte klaga över:) jag var där från 2 till 11 på kvällen! Men det var roligt att kolla då alla spelade😊
Men idag så ska hela familjen + mormor och morfar fara och se bio så hoppas den är bra! 
hoppas att ni har det bra för de har jag ingen söndagsångnest här inte!!:)



Städning på G

Fredag äre visst idag, jag har sovit hos Linn inatt jag fick henne till att se ravenswood👍 
Idag så ska jag försöka städa huset litegrann eftersom på tisdag är det nyår och då ska tjejerna i klassen vara här hos mig 😀 men annars så ska jag nog inte göra så mycket annat. Ha de gött!
Byebye
Igår så vart de så att jag städade mitt rum litegrann👍



26 december

hey guys, nu var det roliga med julen över. Jag är riktigt tacksam över alla julklappar jag har fått. Det har varit jättemysigt att spendera julen med min familj och min släkt :) Jag har inte bloggat på ett tag som ni kanske märkt. Hehe men jag har verkligen ingen blogglust. Men plötsligt händer de!
Idag kanske jag ska fara och träna det beror på om jag får skjuts eller inte, men annars så far jag ut på en springtur eller nå👍 men nu ska jag äta lite frukost :)
Bye



RSS 2.0