Jag är kär

Och om ni undrar så plagget jag håller i är xs.
Nu har jag kommit hem. Jag är jättenöjd med sakerna jag har köpt idag, men det svider i börsen nu när man tänker efter.. Det har typ varit jag och linn som har gått runt och kollat på grejer, det har ju även linnea och emma men dom tyckte att vi var så sega så dom han gå vidare osvosv. :) Men min dag har då varit lyckad, hoppas att eran också har varit det!  Nu så ska jag ta mig något att äta sen ska jag sova, för imorrn 08.45 då bäre av till hakkas!
nu ska jag SPARA pengar!

Varmt eller kallt?: VARMT ♥
 
Vilken är din favorit årstid? Svårt att gämföra, men sommaren kan ju faktiskt vara lite längre! :)
 
Stranden eller poolen?: Båda! :)
 
Vilken är din favorit sommaraktivitet?: Sola och bada! träna"! :)
 
Vilken är din favorit sommaroutfit?: Jag har ingen direkt speciell outfit? nå sköna kläder bara! :)
 
Shorts eller kjolar?: Jag skulle såklart säga shorts!
 
Vad var ditt måste i sommar?:  Badkläder, mycket sova och vara med vänner! 
 
Ska du campa?: nja, jag ska inte campa. 
 
Varit på semester?: nope
 
Är du en person som bär solglasögon?: det händer
 
Favorit sommar mat?: jordgubbar och sallad 
 
Favorit sommar drink?: LOKA
 
Har du någonsin åkt vattenskidor?: JA, och det gör jag aldrig om
 
Vilken är din favorit-makeup produkt i sommar? Vet inte :)
 
Favorit klädesplagg för sommaren?: har inget speciellt

Lördag

~bilden har inget med inlägget att göra~
Idag är det lördag, och jag emma linnea och linn ska till Luleå. Hoppas att jag får med mig något hem, det är alltid roligt :)
Skulle inte vara helt fel att ha nya kläder till skolfotot på tisdag, så jag får väl se vad jag hittar! :) 
Hoppas att ni får en bra lördag det kommer nog jag att få! :)

Lule town

Snacka om bildbrist alltså! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Imorgon så ska jag vara kl 11 i öjebyn för vi ska till luleå, jag emma linn och linnea:) Det kommer säkert bli skojj, skriver imorrn
Sovgott
 

min fredag

Typiskt att man började med att försova sig på en fredagsmorgon, men aja. Dagen har rullat på första lektionen så labborerade vi. Fråga mig inte vad vi gjorde! Men vi lyckades då iallafall :) Sen så har dagen rullat vidare. Vi slutade 20 i fyra. Och mamma hämtade mig och skjutsade mig nästan direkt till Älvsbyn. Träningen gick faktiskt riktigt bra för en gångs skull.  Nu så sitter jag i mitt rum och har ingenting att göra. Polarn är här och pratar med mig, och jag ska säga att hon är bäst! :) 
Nu så ska jag väl lägga mig ner och se en film tror jag! 
 

Fick spring i bena så varför inte fara ut och springa?

Fick lite spring i bena så jag tog en liten spring tur. Och det var bra för det behövdes, så nu sitter jag ny duschad här i min säng med en kopp turkiskt te och en boken som jag tipsade om i förra inlägget! Ha de gott"
IMORRN ÄR DET FREDAG!
 

Tips från bokhatare

Måste bara säga att denhär boken är så sjukt bra! Jag är absolut ingen bok älskare! Men att läsa denhär boken är som att leva sig in i en helt annan värld. Det handlar om en pojke som heter David som blir slagen och kränkt av sin mamma som är helt dum i huvet. Han är rädd för att berätta sanningen om varför han har stora blåmärken och stora ärr över hela kroppen. För om mamman får veta att han har berättat så kan middagstortyren höjas upp till en halvtimme. Och det är ju så himla sjukt eftersom boken är sann. Och att det finns barn än idag som blir slagna av sina föräldrar. Men tyvär så kan lilla jag inte göra något åt saken.. Men jag tycker alla ska läsa denhär boken så alla får ett litet humm hur vissa barn kan ha det. Det kanske inte händer något liknade i sverige men utomlands garanterat. :( Men barn är ett barn. 
Den heter Pojken som kallades Det.
 
 

Äckligt gott

Hola, nu har jag rullat hem från byastugan efter att ha proppat i mig en hel bit smörgåstårta! Den var jättegod om ni vill anteckna! Nu när jag kom hem så såg jag att jag hade lämnat mitt godis sen dollars i fönstret, och jag kollade på dom. Chokladen som var i burken hade smält så allt var geggit och äckligt. Så det godiset var inte så lockande längre :P Och jag känner mig extremt dålig eftersom det är andra gången nu jag lämnar choklad i fönstret så det smälter. :) 
haha och blonda jag har också glömt en marabo mjölkchoklad på elementet... NO COMMENTS" Om man säger så den var smält, eftersom det var vinter och den var stenhård så stoppade jag den på elementet så den skulle mjukna lite, men det slutade med att det rann cholkad längs elementet och sen ner på golvet. Och hela chokladen var försörd.
Och svar ja jag gillar choklad.
byebye

True story

 

Ellie Goulding - Your Song

Tänk! Idag är det redan tordag. Och imorgon är det fredag! Idag så har vi haft hkk, jag gillar våran grupp. Inatt så har jag sovit hos mormor och morfar. SÅ jag fick sova en hel timme längre! Så sjukt skönt! Hos dom så såg jag idol och pll, så jag kanske inte var så social. Menmen that´s life! Ikväll så ska jag och mamma och äta smörgås tårta i byastugan. Jag hoppas att vi inte blir där så länge för jag måste göra saker här hemma innan jag lägger mig. 
Och somsagt så är det ju fredag imorgon, då blir det väl att hitta på något roligt! :)
Vad ska ni göra till helgen?
 
 

Full packad onsdag

Idag så började det dagen med sovmorgon, vilket var grymt skönt! Sen så hade vi spanska, matte och val till elevens val. :) Jag valde Must som första val och hk som andra val och bild som tredjeval. Sen slutade vi! :) Sen så tog jag bussen hem och var hemma ett litet tag sen så for jag och tränade. Träningen gick bra.
Nu så sitter jag hos mormor och morfar helt speedad efter att ha sett pll.. OMG säger jag bara
godnatt

Måste bara berätta hur söt min vän är

Dethär var en dag för längesen, det var jag linn och filip. Uti filip är det en ganska brant slänt där han cyklade ner. Och då skulle linn vara lika cool som han så hon gjorde det, men efter ett tag så insåg hon att det började gå ganska snabbt så hon tröck in handbromsen. Också helt plötsligt så låg hon där med cykeln över sig. Och så fort hon låg där så fick hon ett sms, och självklart var hon tvungen att kolla det då! Typiskt dig linn ♥
 

hittade 4 gamla bilder

 
 

Då har man gjort dollarstore osäkert

Det här är vad jag har handlat idag + tre godis grejjer till Kaninerna. Jag och Linn tog bussen dit direkt efter skolan, och när vi var där så kom alva! :) Vi gick säkert där inne i 45 minuter. Sen så tog vi bussen hem, Så det var som bara en snabbis vi for dit och kollade läget. Nu ska jag gå och äta middag och sen se idol. Får se om jag kommer på något jag kan blogga om senare ikväll,
byebye♥

Frukost

Nu har jag just ätit frukost, det blev fil med frön och flingor + lite banan på toppen. Nu så drar jag till skolan, bye

Kan vara en bra sak att göra

Insåg just att jag kanske skulle ta bort lite bilder från syrrans dator innan hon kommer hem osvosv. Det blir några bilder då man älskar att fota ♥
Och kan ju bara meddela att domhär bilderna är tagna på mindre än en vecka och dethär är bara en mapp..
Kalla mig fotoman!

Idol

Hej, denhär kvällen har bara sprungit iväg. Just nu kommer jag inte ihåg vad jag gjort. 
Men jag har då varit hemma och inte gjort någonting, jag har pluggat, sjungit och lallat på som vanligt! Imorgon har vi idrott så jah ska inte glömma gympa kläder! Skulle dock inte förvåna mig om jag gjorde det, haha.. 
Men nu ska jag nog göra mig iordning för sängen, godatt ♥
Ja vill bara att säga att jag är riktigt glad att statistiken på min lilla blogg har ökat! Ska verkligen hålla igång bloggandet!
 
 
 
 

Måndag

Idag är det måndag som dom flesta redan listat ut, min morgon började med att hela min vägg vibrerade av mitt alarm. Jag hade somnat med mobilen i handen också när jag vakna låg den och vibrerade mellan sängen och väggen. Och nyvaken som jag var så trodde jag att den var under sängen så jag ålade mig under sängen i stress eftersom det lät så högt. Och när jag låg där under sängen så insåg jag att den inte var där.. haha..
Sen så stängde jag av alarmet och snoozade jag ett tag osvosv. På skolan idag så har vi haft vanliga lektioner, så det är som inge roligt att berätta! :)
Nu så ska jag städa lite och plugga engelska glosor.
byebye

Bor man i skogen så gör man

Nu har just linn farit hem, vi tog en liten prommis runt huset typ. Vi höll nästan på att tappa bort oss i skogen.. Haha Men är man skillad så är man! ;)
Nu ska jag nog gå upp och spela lite piano, men det blir nog bara en snabbis eftersom jag vill lägga mig så tidigt som möjligt. Eftersom plugget börjar på allvar imorrn.. Önska mig lycka till så jag överlever!
byebye

Myspys

Hej! Igår så var jag ju hos linn som hade grillkväll, vi grillade hamburgare som vi sen åt. Vi pratade mest under hela kvällen, det var jättemysigt! :)  Vilma och linn hade tänkt bada men när vi kom till vattnet så var det massa folk där så då ångrade dom sig:) Så vi for ganska sabbt tillbaks till linn där vi fortsätte prata och käka godis. Också imorse så var vi tvungen att ställa klockan på kvart i 9 för jag hade match så. Vi förlorade med 2-1.. Vi spelade faktiskt bra! Men vi hade otur. Nu så har jag ätit och väntar på att linn ska komma till my place"!
Bilderna på Jag Vilma och Linn äre lollo som har tagit. ♥

70år

Idag så har vi Älvsbygymnaster haft ett liten uppvisning eftersom vi firar 70år, och sen så var det godisregn! :) Och nu så ska jag rakavägen till Linn som har grillkväll/myskväll?! Så jag ska bara packa ihop lite grejjer så far jag dit nu, tar med mig kameran! :D

Det vart några till

 
 
 
 

Nattbak

Såhär på kvällskvisten så har man inte så bra idéer så det blev chokladbollar! :) 

Typical Kajsa

Typiskt mig alltså.. Ikväll så hade jag massor av uppgifter jag skulle göra och nu sitter jag här tjugo i tio och har inte bakat, inte hängt upp tvätten, inte gett hundarna mat och inte städat rummet. Så igentligen har jag inte tid att blogga men jag gör det isället för att göra dedär.. :) Det började med att jag kom hem och ingen var hemma så jag startade datorn och lyssnade på musik. Och sen insåg jag att jag inte hade några bilder till bloggen så jag sprang ut och fotade:) Gick dock inge bra att ta bilder i dethär ljuset men det kanske kommer nån mer bild sen när jag har hunnit tittat igenom alla :D
Byebye nu har jag saker och göra!

Fredag

Idag så började dagen med att jag snozade 45 minuter.. Så det vart lite stressigt. När vi kom till skolan så hade vi brännboll mot 8a och vi spööade dom! 
Sen så fick vi fika av lärarna, och sen såg vi Wallander, snacka om chill första vecka! :) Nu så sitter jag hemma och har just ätit plättar. Och nu ska jag såsmåningom göra mig iordning för gymnastikträning. 
byebye
 
 

Torsdag

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Idag har vi äntligen fått gå in i vårat nya klassrum med heltäckningsmatta och ''rullstolar''. Och man får ju inte glömma soffan!
Det kommer att bli skönt med det nya rummet plus att i grupprummet ska det vara sakosäckar! :) Fett najs!
Men annars så har dagen rullat på som vanligt typ, vi har gått i olika stationer runt kyrkbyn och sen fick vi svara på några enkla frågor. Nu så ska jag sjunga upp inför matchen ikväll! Funderar på att göra en cover, men vet it :p Vi får se hur det går
byebye
 
 

Bli mjuk hemma

Bild1 Du kan ta ett hopprep och ta det rund foten och dra i snöret tills du ramlar :) MItt mål är att kunna göra sådär med fast att jag tar min hand :)
Bild 2 Ställ dig mot en dörrkarm och he upp bakre benet och pressa :) Och om det inte tar så flytta fram den främre foten!

Vill sova..

Inte kul att vakna av alarmet på morgonen. Det måste ju vara det värsta som finns! Tycker då jag.. Jag ställer klockan 06.00 men jag stiger upp tidigast kvart eller tjugo över. Idag på skolan så ska vi ha en kulturdag i kyrkbyn? Tror jag, och det kanske inte är det roligaste man kan göra. :)
Sen ikväll så har vi match igen, fast det är hemma match denhär gången. Igår förlora vi.. Och jag gjorde det pinsammaste man kan göra på en fotbollsmatch. Självmål.. Kan man bli bättre eller?.. Fast det vart inte så att vi förlorade på det målet. För då skulle jag typ dött. Jag dog bara halvt nu..
Men aja.. de kan ju vara kul och göra mål ibland också :/
Så nu vet ni hur grym jag är på fotboll! Och jag vill bara säga förlåt tjejer
hejdå

Pretty little liars

Hej, nu har jag precis kommit hem från skolan, och jag hade tänkt se Pll.
Idag på skolan så började det med att vi hade en timmes föreläsning.
För första gången i mitt liv så höll jag på att somna.. Sen så gjorde vi några värderings övningar.
En var om vi skulle vara tvugna och fly från landet pga krig hur och vars skulle vi fly?
Jag skrev att jag skulle ta ett fartyg till Island, och när jag kom fram till Island då skulle jag ta en Islandshäst och rida till ett tryggt ställe.
Och då fråga Alva vars jag skulle rida Och då svarade jag att jag skulle gömma mig i en vulkan, dahh.. Vem skulle inte göra de liksom? Yålå :*
Hahah, sen så såg vi en film som hette zozo. Den var faktiskt bra"
Nu ska jag se pll och tagga upp till match ikväll mot nå lulelag! :)
 

18 saker om mig

singel: Ja
namn: Kajsa Linnea Söderberg
ålder: 14
favoritdjur: Hund, katt kanin.. Kan it välja :)
favoritfärg: Rosa, blå lila
stad: Piteå
idol: Finns många!
Född: 1999-03-27
Familj: Mamma, pappa och Ida min storasyster.
Mat: .Allt som går att äta :D
Kör: ingenting.. min fina cykel"
Lyssnar på: just nu Jordin Sparks
Tittar gärna på: Pll, och teen wolf :) 
Skrattar åt: Allt -.-
Gillar:  mina vänner och att träna :D
Ogillar: SPINDLAR OCH FOLK SOM SNACKAR SKIT BAKOM RYGGEN PÅ FOLK.
Bästa egenskap: Håller det jag lovat :)
Sämsta egenskap: Jobbig..


haha hitta en bild.. 
 
 

Vad ska jag blogga om???

HALLÅ VAD SKA JAG BLOGGA OM? OCH VAD SKA JAG FOTA?
 

Blogg tips!

 
Hej allihopa! Jag tycker att ni ska börja läsa den hära tjejens blogg och börja prenumenera på hennes youtube kanal! :) För den är riktigt bra! :D 
 


Följ mig på instagram!

Följ mig om ni vill kajsasoderberg
 

Flashback

Det här skrev jag efter det som hade hänt..

Hej nu ska jag berätta lite om vad som hände igentligen.

Igår 4/5-11 så var jag i Älvsbyn och tränade gymnastik. Jag hade inte tränat på en vecka för jag har varit i björkliden. Men när jag kom dit så var allt som vanligt ingenting hade ändrat på sig. Vi började på matta (fristående) vi värmde upp sprang några varv runt de blå golvet.  sen så hoppade omkring så vi skulle bli varma, gjorde olika övningar. Sen så skulle vi göra bakotvolter (saltos) min svaghet, vet inte riktigt vad jag har fått för mig för jag vågar ju göra det på studsmattan och på gymnastiken med fart Ex: rondat salto de vågar jag ju. Men tillbaks till vad vi skulle göra.

Vi skulle göra vi skulle göra  fem gruperade saltos fem plikerade saltos och fem med delad landning.

Det är nästan bara jag som inte vågar göra de så jag frågade om jag skulle få pass och de fick jag. Jag fick pass på 3-4 stycken, fast Sara (tränaren) sa att hon inte passa. Jag vågade inte köra själv så jag frågade om jag kunde köra någonannan stans där de var lättare och de fick jag. Men de var inte lättare för mig. Jag vågar typ inte hoppabakåt och rotera.

Men sen så stretcha vi NOGA! i spagaterna jag trodde att jag skulle gå av men jag är hel än :) Sen när vi hade gjort alla stretch övningar så gick vi på barren. Där övade vi på kippar vi körde på höga och låga, men de gick inte bra för mig jag fick aldrig in tacktiken. Sen så tränade vi på hickapp träning men de gick väl inte så bra häller men jag klarade de en gång iallafall.  Sen så sa Sara att jag och Wilma skulle träna på engelskman, de är ett av hopp i barren, man gör som en bakotvolt när man släpper taget. Jag vågade inte själv så Anna passade. Jag körde 3ggr med pass. Den första jag gjorde vart bäst, men den andra så släppte jag lite förtidigt men den tredje släppte jag alldeles för tidigt så jag ramla..

Jag föll rätt på hakan, jag ställde mig upp ganska snabbt och jag började gråta. Det gjorde inte så ont men jag vart rädd och chockad. Jag höll handen för munnen och gick mot toaletten sara var brevid mig. Hon sa att jag skulle kyla hakan med kallt vatten, jag gjorde som hon sa. Hon undrade om jag hade bitit mig i tungan eller i kinden. Men jag viste inte för jag hade ingen känsel i hakan och i halsen. Det blödde jättemycket ur munnen så man kunde inte se vars jag hade såret och hur stort det var. Först så trodde vi att jag hade bitit igenom hakan för jag hade jättemycke blod där. Men som tur var så hade jag inte de. Sara frågade hela tiden om jag hade ont i tänderna eller om jag kände mig yr.

Efter ett litet tag så kom pappa dit, han hade varit ute och sprungit. Han frågade vad som hade hänt och han kollade hur såret såg ut. Han såg att de var stort, jag vart räddare så jag började gråta lite mer. Jag fick ett kallt papper av Elin.B som jag kunde hålla fast under läppen med. De gjorde inte så ont när jag höll hakan kall.  Sara frågade om jag hade några mer grejer i omklädnings rummet som jag skulle ha med mig. Och de hade jag, Jenny.K var jättesnäll och gick och hämta de åt mig, och sen så tog Wilma på mig mina byxor och sockar. Nog för att jag kunde göra de själv men hon ville :) Sen så for vi till Akuten i Piteå. Först så svängde vi in hos oss och jag bytte papper som jag höll för munnen. Och pappa tog sig en kopp kaffe i bilen. Ida (min syster) förljde med.

När vi kom till Pite akutmotagning så fick vi anmäla oss och sen sätta oss i vänt rummet. Där väntade vi kanske i 7min och sen så kom de en man och sa Kajsasöderberg vi ska gå till dehära rummet. Vi följde efter och jag satte mig på sen säng och han frågade vad som hade händ men jag kunde inte prata så bra så pappa tog över snacket, han berättade allt som hade hänt och jag pekade ut vart jag hade ont.  Jag trodde seriöst att han skulle slita av mig min underläpp när han skulle kolla på såret.

Han sa: De är bara att fara till Sunderby sjukhus. För de är ett ganska så stort sår och ljupt. Så vi for till sunderbyn. När vi kom dit så fick vi anmäla oss igen och sätta oss sen i väntrummet. Vi fick inte vänta länge sen så kom de en tjej och sa Kajsasöderberg du kan följa med här.  Jag fick en tuss som jag skulle he under läppen så blödningen skulle minska.  Sen innan hon gick ut så sa hon att hon skulle hämta en läkare, för hon var en sjuksköterska.

De tog ett tag innan han kom in i rummet, men när han kom in så frågade han vad som hade hänt och var jag hade ont. Pappa prata och jag peka. Och sen så kolla han hur stort såret var. Han hade med sig en elev som höll på att utbilda sig till doktor, han stanna när Huvud doktorn gick ut. Han fåga hur de hade gått till och vad de fanns för redskap i gymnastik, och jag svarade så gott jag kunde för han var ju så snäll. Sen så fråga pappa typ hur många år han hade jobbat. Och hur många år man behöver gå i skola för att kunna utbilda sig och massa sont fråga han. Sen så gick han ut och vi var tvungen att vänta länge innan han kom tillbaks (Huvud doktorn) då sa han att han hade ringt till en i piteå som var spessialist på käkar och munn. Så han kom efter ett tag och han kollade i min mun och han var försiktig som tur var.  Sen så gick han ut och efter ett tag så kom han in igen med en låda. Han rengjorde mitt sår i munnen och sen så hämtade han sin polare och så gav dom mig 4 bedövnings sprutor. Och sen så sydde dom. Jag var jättenervös för jag har ju aldrig sytt förr, och inte i munnen..  Men jag kände ingenting medans som sydde. Sen så var de klart.

Phuu... jag överlevde I´m in a Life :) <3

Sen så for vi hem, jag somna i bilen de var skönt.  Nu så äter jag penselin och gruggel. Så nu är jag svullen över hela hakan och har världens dubbelhaka! för jag är jättesvullen.. Och har ont i käkbenen.

Nu har jag berättat om vad som hände och hur de gick till, så Hejs^^<3

 om ni orkade läsa så vet ni nått nytt om mig!

 och jag orkade inte läsa igenom själv för jag mår bara dåligt så ursäkta för stavfel! :) 

 
 
 
 
 
 
 

Biffiga bruuds

Ikväll så har jag och Lina varit och gymmat. Vi värmde typ upp 20 minuter och sen lyfte vi lite skrot. Och sen när vi insåg att vi glömt att starta musiken så startade vi den och då spårade! :)
haha men vi tränade ändå på rätt bra tycker jag! Det var iallafall kul att vara med linis, det var sjukt längesen vi hittade på någonting vi 4. Det är kul att prata gammla minnen och prata om allt som förändrats. 
hittade två snygga bilder :P
 

nejnej alla är fina som dom är

Helt enligt mig  så är ask.fm en skitsida! Man kan ställa anonyma frågor och frågor med namn. Men om jag skulle kunna gissa, så är det mest anonyma fega personer som vågar ställa frågor. Och det blir ju typ sånna här saker..
 
 
 
 
Alltså så himla omoget att skriva att någon är ful och tönting anonymt via internet! Vissa personer har det jobbigt i sina familjer eller kanske till och med lider av en sjukdom.
Jag har sett på denhär sidan att det är en tjej som har cancer och folk skriver att hon förtjänar och dö? Seriöst jag kan inte förstå! Ingen förtjänar att dö! Och speciellt inte en 14 årig tjej som lider svårt av cancer. Jag fattar inte att inte dom som skapat sidan lägger ner den!
Jag använder mig av sidan men jag har inte fått någon sånn fråga än, men om jag får det så ska jag ta bort mitt acc direkt. För då är det en person mindre folk kan ha kul och dumma sig med. Jag vill bara att alla där ute som läser dehär ska få en tankeställare och fråga sig själv frågan är det värt att ha kvar sidan om man blir kallad fula saker? Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 
 
 

En förbannad mamma och ett förbannat barn

Hej, dagen idag har rullat på ändå tills det kom till hemvägen. Jag satt och väntade på min taxi efter att jag hoppat av bussen, och jag insåg att taxin alldrig skulle komma. Så jag ringde mammi och sa det, så hon ringde taxin och sa att jag stod och väntade. Men vad får hon som svar? Jå att min taxi står och väntar på min skola!? Aldrig i hela mitt liv så har jag sagt att jag ska ha hämtning på skolan. Men nu helt plötsligt så har komunen sagt att den ska stå där och väntat. Och är det bara jag eller, det kan ju vara en fördel för mig att veta vars jag ska bli hämtad om det sker några ändringar?
Och nu sitter mamma och pratar med någon på komunen och frågar om hon kan ändra det så det inte blir så resten av veckan, och vad får hon för svar.. Jå att det kan inte hon ändra på. :O 
Seriöst varje år är det nå himla tjorv!! Kan dom inte lära sig av sina misstag eller?
aja, hoppas att det fixar sig :o

Dagens outfit

Jag har då dom nya kläderna på mig nu, så ni ser ju på bilden hur dom sitter på :) Jag hade tänkt att dehär skulle bli ett lite längre inlägg men nej inte hinner man de då det är skola.. -.-'
byebye

Lite shopping

Hej, nu har jag kommit hem från umeå. Vissa av sakerna har jag fått av Tovas as snälla mormor :) Så den 1,2,3,6 bilden har jag fått. 
Men annars har jag köpt underkläder och det kanske inte är så kul att se så de får ni inte på bild. Jag köpte även en liten present åt Anna som har fyllt 20! 
Aja men nu hade jag tänkt berätta litegrann om resan. Det började med att vi tog bussen till umeå och när vi kom fram så packade vi in våra grejjer i husvagnen där vi sov, vi somnade ganska tidigt den natten tror jag! Nästa dag så vaknade vi klockan åtta och for in till stan klockan 11. Jag och Tova gick och checkade alla gallerior. Efter de så kom vi hem och gjorde en stor fruktsallad och badade badtunna. Det var jättemys! Fast det var 45 grader i vattnet :o
Men nu ska jag gå och lägga mig så jag inte är så trött imorgon första skoldan.. -.-'

Foto: Kajsasöderberg

 

Fredag

Idag är det Fredag! Och jag far till Ume med Tova. Så jag håller på att packa men jag vet inte vad jag ska ha med mig.. standard Det kommet att bli mys! Men vet inte om jag kommer kunna blogga, men om jag kan så blir det nog på telefonen :)
ajaj men Igår så kom Rebecka till my place vi åt kladdkaka och pratade, sen tog vi hennes coola moppe och körde till hennes place så vi sov där och sen nu på morron så skulle hon och jobba så då skjutsa hon hem mig :)
Om ni vill veta detaljer så åt vi upp en halv kladdkaka själva.. -.-' 
hahah men nu ska jag fortsätta packa min väska till Ume! (Y)
byebye

rubrik är det värsta

Intressant bild javet-.-
Hej nu är klockan åtta och jag väntar på att Rebecka ska komma, jag vet inte om Vilma också ska komma. Vi får se! :)
Vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något som vanligt, imorgon så far jag till umeå med Tova och shoppar! Vi blir där hela helgen, det kommer bli as kul. 
Jag har fortfarande inte fått några tips på vad jag ska blogga om.. :(
glöm inte att kommentera vad jag ska blogga om :)
Adiós!

Prommis i skogen

För cirka en timme sen så kom jag och pappa hem från skogen. Om man bor i skogen så måste man ju utnyttja det. Vi tog med oss hundarna Izor sprang och jagade fåglar, haha och Ludde sprang framför våra fötter. Jag tror vi gick ca 5-6kilometer. Justnu så gör jag ingenting, jah måste städa mitt rum igen och gå ut med min tvättkorg så jag har nå kläder till skolan ;) 
byebye

Måste tröstäta

Ja ni ser ju rubriken och den stämmer, för de första så förlorade vi matchen igår och för det andra så börjar skolan om på måndag.. Det känns som  det var igår det var en vecka kvar till sommarlovet och man var så nervös inför examen pga hur man skulle se ut osv osv. Och nu helt plötsligt är det bara fyra dagar kvar av sommarlovet.. Det känns helt sjukt att börja 8:an. Om man säger så jag känner mig inte redo :p
Och en grej till jag oroar mig för det är ju SKOLFOTOT,bajs vad ful jag blev på fjolårets. Men aja, nu ska jag nog ut med pappa i skogen en snabbis, tar nog med mig kameran om vi ser något intresannt :D + godiset :)
haa det bra.

Tips

 

Bäst tjejerna

Hej, nu har jag just kommit hem från en mysig natt på Badtjärn. Vi sov i Tovas tält, det var stort och mysigt! Ganska direkt när jag kom dit så stoppade vi upp tältet och bäddade. Vi hade tänkt bada men de vart så kallt så vi väntade tills på idag:)
Vi åt massa gott och mös på hela natten tills vi somna och vi sov tills vi vaknade av värmen, det vart sjukt varmt i tältet på morron. 
NU ska jag tagga upp till Match, kom och kolla i Svensbyn kl 7 :)

Tältmys med tjejerna:)

nu har vi suttit upp tältet och grillat korv, och käkat nötkräm! Bloggar imorron :)

V S♥

Hej, vad gör ni? Jag gör inte alls mycket har städat mitt rum litegrann. Ikväll så blire fotbollsträning klockan 7 så nu ska jag hitta på något tills dess.
Imorgon äre onsdag, någon som vill vara med mig under dan, för har inget för mig förns klockan 5:)

(F)-army fitness med Älvsbygymnasterna

 
Dethär är några bilder från dagens träning, som var jobbig svettig och varm:)
Vi sprang klättrade upp för en jättestor sten, ålade efter marken, lätta styrkeövninger, peppade varandra och släpade tracktordäck! Efter träningen så for vi till Arnemark och badade, det var jätteskönt i vattnet! Också åt vi lunch där på badtjärn:)
 
 
 
 

Måste bara dela den hära

http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 http://youtu.be/zpoZ8mE2iC0 
Kolla hajna videon 

Kvälls fotning

Till ni gymnaster mobba it min 'fina' sidvolt, jag har just lärt mig

Hej, ikväll så har jag sjungit och tagit lite bilder. Som ni ser här uppe.
Jag har också väntat på att ida ska skicka bilder till mig som hon har på sin telefon, från dagens (f)-army fitness träning med älvsby tjejerna. Det har varit en lyckad dag, nästan. . men allt kan ju inte vara perfekt eller hur?
Men man får gå vidare och lösa det med sina vänner ♥ 
Men iallafall bilderna från träningen kommer sen
Puss
 

Insperation

 
 
 
 

Fråågestund!

 
Hej nu hade jag tänkt starta en frågestund på min blogg och om jag får frågor så ska jag fortsätta med det! :) 
Så nu är det bara att fråga frågor mellan himmel och gjord!
↓KOMMENTERA↓

Godnatt




Life doesn't get easier, you just get stronger

Nu sitter jag äntligen vid syrrans dator och har fått tag på bilderna som jag tog i helgen. 
Ikväll så har jag stått på campingen hela dagen, det har inte varit så kul. För det har inte varit mycket att göra. Men som tur var så fanns det en Ipad som jag nördade hela Lördag och Söndag. Idag så badade jag också i älven där uti campingen typ tidsfördriv!
Men jag hade tänkt starta en frågestund här på bloggen imorgon, så imorrn äre bara och spamma frågor! :)
Men nu ska jag gå och lägga mig för imorgon kl 10 äre träning som gäller!

Fråga nå

Fråga något och du får en kaka :*
http://ask.fm/KajsaSoderberg

Fullt upp NOT

 
 
 Det är andra och sista dagen vi är här idag,  idag har jag typ checkat ut 6 gäster och checkat in 3.. Det är typ inge folk här. Som ni kanske ser på nycklarna,  vi är här till klockan 9 ikväll. Så nu är det bara hoppas att  de bra!det kommer mycket folk för då går klockan snabbt :p
ha de bra!
 

Selholmen :)

Tjäna nu är jag på selholmen, vi har just varit och städat några stugor. Det är typ inte mycket folk:(  Igår så var det men sjukt mysig kväll det var jag Linn, Vilma, Tova och Sandra. Vi bastade grillade badade pratade åkte båt och massa annat skoj! Bilder kommer upp senare vet dock it när men dom kommer upp såsmåningom.  Tror att jag kommer skriva lite mer detaljerat sen också 
men nu måst ja fortsätta jobba:)

geee miggg

Product DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct DetailsProduct Details
 

even when i'm wrong i'm right

Jag insåg just att ingen bild vart fin.. aja men skit samma här är dom iallafall. Idag klockan två ska jag och mamma till Älvsbyn och kolla så vi kommer ihåg hur man gör på Selholmen. För där ska vi stå lördag & söndag. Selholmen är en camping i Älvsbyn som vi älvsbygymnaster turas om att jobba på :) 
Och efter vi har varit där så kommer linn hit, också ikväll så ska vi och fira Tova och Vilma som har och fyller år ♥ Så det blir att ''sova'' där inatt :) Jag tar med mig kamerna dit så hoppas att jag tar nå bilder!

Maxbus

 
Idag så har jag varit hela dagen hos farmor, vi har varit på stan och gjort lite ärenden också träffade vi domhär söta små trollen Hugo och Tova ♥
Dom var på max och åt, så då passade jag på att leka lite med tova i domhära rören. Det tyckte hon var jättekul!
Ikväll så har jag spelat fotboll, och det slutade med en förlust på 5-1.. Men aja skit i de och gå vidare. :)
Nu så ska jag lägga mig och sova för imorgon blir jag hämtad kvart över 7..
Så godnatt
 
 
 
 
 
 

Ändrade planer

Idag så hade jag inte tänkt göra så mycket, men det började med att mamma väckte mig halv nio. Och då skulle hon fara och klippa sig, men då ville jag följa med, och efter det så for jag till Alva. Så hela dagen idag har jag varit med Alva :) Vi har spelat lite fifa och såklart ägde jag ut henne not.
Sen så var vi lite med Filip, Samuel, Oscar, Linnea och Emma. Nu klockan sju så har Alva match på heden så jag ska dit och kolla!
- vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilderna som jag tog igår idag men eftersom jag for hemifrån typ kl 9 så hann jag inte. Så vi får se när dom kommer upp
 

4-0

Idag så vart de att jag gick ut och tog lite bilder, men dom är på syrrans dator så kan inte lägga upp dom förns imorrn. Sen så for vi och spelade match! Och vi vann med 4-0! Helt sinnes roligt att vinna någong gång också:)
Nu så blire att se TeenWolf och sen sova:)
Godnatt

12.13

 
Hej och hå, här uppe har ni några bilder som togs innan sommarn kom. Tyckte att dom var ganska söta <3
Idag så blire väl att ligga ute på gräsmattan och inte göra nå. Ikväll så har jag fotbollsmatch kl 7 i Svensbyn, kom å kolla!
Nu så sitter jag och kollar på nagellack som jag funderar på att köpa, för dom är så sjuuuukt snygga. Så om allt går som de ska så ska jag nog klicka hem några produkter idag :)
Men vi får väl se!
 
 
 
 
 

mysig kväll

Ikväll så började kvällen med att cykla till badtjärn med linn, när vi kom dit gjorde vi it nå:p
Efter ett litet tag så for vi och mötte upp lovisa som hade spelat match. Hos lovisa tog vi oss en kvällsmacka, sen for vi till badtjärn. Också kollade jag på när linn å lovisa bada, sen en liten stund efter att dom hade badat färdigt så var jag tvungen att fara hem och de sög! haha och kan ju inte säga mer än att jag är riktigt stolt över bilden, not! sorry haha
 

Ska jag lägga ner bloggen eller ska jag börja blogga?

Som ni nu kanske har märkt så suger jag på att blogga nuförtiden, men jag vill ändå ha kvar bloggen och fortsätta blogga men om de slutar såhär varje gång så undrar jag om det är någon ide å ha kvar bloggen.
Jag behöver tips på vad jag ska blogga om! Så kommentera eller hör av er till mig :)
Idag så har jag och mamma varit och badat i älven, och solat. Och nu så är jag med Linn och vi ska nog vara med Filip och Cevin och grilla på badtjärn :)
Bara så ni vet :)

RSS 2.0