Jdm

hej, idag är det tävling i Luleå. Jag är riktigt taggad! jag ska kötta till 100%
Sen efter tävlingen så ska typ mormor äta middag hos oss;)
jag har så himla lite att blogga om så ja har bloggpaus nu!


-gammal bild-

nån som vill hitta på nå..

....smsa 0703848578!

haha lördag den 3 november*

haha, fick en kommentar av cj som påminde mig om att de inte var den andra november idag utan den tredje!;)
Lite skrattade man ju för sig själv när man är så säker på att de är den andra men de visar sig att de är den tredje;) haha.. bildbevis!



lördag 2 november 2012

Idag så har jag inte så mycket på schemat, men jag har massor av saker ja måste lägga dit;) Så min dag idag börjar nog med att städa rummet. Kanske även ska gå en sväng i huset och plocka undan nalta grejs. För de behövs verkligen. Sen så ska man väl titta på lite skoljobb.. Och läsa igenom de och tro att man fattar allt!:) Fast de visar sig i slutändan att man inte fattade ett piss. Och senare idag så har jag lovat mamma att jag ska följa henne till pålberget och hämta hö till frostie:) För er som inte vet vem frostie är så är det mammas häst:)
ja, ni börjar fatta vad jag ska göra idag!;)
Hoppas att ni har en bra dag!




Awa X-factor

tjenare, nu sitter jag i soffan och halvsover typ.. Jag är så himla trött:) Jag tycker verkligen att ni ska rösta på Awa!:) Hon är iallafall min favorit!
Men nu börjar det om
puss<3



Luleå

tjenare, nu har jag kommit hem från fyra timmars träning i luleå. Det gick gode bra, men inte riktigt helt nöjd:)
Nu så ska ja ta en lång varm dusch och sen lägga mig framför datorn och se hela sverige bakar som jag missade igår. Eller så blire att slappa framför tv tills middagen blir serverad.:) Vi får se!
Haregött!;)
Bilder från i sommras:)
 

Blender:)

Nu spelas det förfullt på scen vi har gode mycket att göra i köket:)
Här kommer lite bilder!


Efter trettio minuter var det gode fullt med folk
bildbevis!



Morgonpromenad


 
 
 trololo, här uppe så ser ni fyra bilder från den lilla morgonpromenaden jag tog imorse med hundarna. Dagen har rullat på bra som vanligt, jag har även hunnit med att baka lite chokladbiskiver. Dom vart dock inte goda men de är alltid lika roligt att baka:) Nu så har jag börjat göra mig iordning för kvällens händelser. Dom ''händelserna'' är att jag mamma och ida ska sälja fika till alla dansare på folkan dansbandet blender är där ikväll. Det är säkert någon annan som ska sälja fika där också.  Vi får se hur länge jag orkar vara där, om ja blir trött så får jag väl gå till nån;)
Här kommer två bilder på min outfit för kvällen!;)
 
 

 
 
 
 
 
 
              
 
 

RSS 2.0