Ändrade planer

Hej, imorse så skrev jag att jag kanske skulle vara med Linn. Men det vart tyvärr inte. Men det blir så att jag ska vara med hon imorgon istället;) Träningen idag gick bra. Nu har jag sett Hela Sverige Bakar, så nu kan jag sova gott. Godnatt<3


Lite bilder

 

Godmorgon

 
Halloj, idag äre Torsdag. Igår så såg jag denhär filmen, den var faktiskt bra lite smått random men kul. Idag så ska jag försöka få hit Linn eftersom att hon har kommit hem från umeå nu :) Så vi får se om hon kommer hit eller inte, men nu ska jag gå ut på en liten prommis med hundarna :)Sen kl 4 så äre träning ska bli kul! :)

Det tyckte jag att jag var värd.

Hej, nu har jag bakat lite. Jag har bakat vaniljdrömmar och syltkakor. Det ser ut som att en treåring har bakat dom men dom smakar faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv :)  Idag så steg jag upp halv 8, och klockan nio var jag i Älvsbyn redo för en heldag i hallen. Efter sju timmars träning så gick jag ut ur hallen och det var mörkt. Ojoj och då var klockan bara fyra. Känner redan nu hur mycket träningsvärk jag har i hela kroppen. Så ikväll så blire att äta kakor och se nån bra film. Hoppas att ni också får en riktigt mysig kväll! 
Om ni har filmtips så skriv gärna en kommentar :)
Syltkakor200 g smör 
1 tsk vaniljsocker 
1 dl socker 
4.5 dl vetemjöl 
Sylt, till exempel hallon (fast konsistens) 
Vaniljdrömmar100 g smör 
3 dl socker 
2 tsk vaniljsocker 
1 dl neutral olja 
1 tsk hjorthornssalt 
4 dl mjöl 
Jättelätt att göra domhär, fula men goda 
 
 

The conjuring

 
Hej, nu har jag kommit hem från Älvsbyn. Igår så efter träningen så for vi och handla och lagade mat i elins nya lägenhet. Vi åt och hade skojj, sen så for jag och anna till anna :) Vi såg the conjuring, omg fett bra film :D
Vi somnade kring 2 och vaknade 11. Och klockan tolv så for vi och träna och nu har jag kommit hem :)
Nu ska jag lägga mig och sova, godnatt :*
 
 

Nelly.com

Hej, klockan snurrar frammåt och klockan är tre. Idag har jag inte gjort så mycket. Men jag har faktiskt städat mitt rum, målat naglarna, gått ut med min tvättkorg och lite annat små pyssel. Nu sitter jag vid datorn och kollar på lite kläder. Och dethär hittade jag, vad tycker ni ska jag köpa eller? :)

Höstlov

Hej idag är det måndag, och det är så fruktansvärt skönt att inte ha skola. Eftersom att jag varknade gode tidigt imorse så har jag sett idol. Eftersom att jag missa det de i fredags. Måste bara säga att Elin är grym, ni måste rösta på henne, hon är en värdig vinnare :)
Ikväll så blire träning, efter träningen så har jag blivit bjuden på en tjej kväll. Det ska bli jättekul, så jag sover i Älvsbyn inatt. På tisdag så har vi läger så då ska jag träna från 12-18 så kommer inte kunna blogga :)
Men ni får ha det så bra! 

Lördag

Hej, nu har jag kommit hem från en sjukt rolig kväll + natt. Igår så började det med att Jag och Linn tog bussen till öjebyn, när vi var där så var klockan typ 4 och vi skulle vara hos linnea kl 5. Och eftersom både jag och Linn inte gillar när folk kommer allderles för tidigt så gick vi runt i öjebyn i snö/regn vädret. Så när klockan började närma sig 5 så gick vi till Linnea. Vi åt tacos, och lekte någon systemlek som heter galge? jadu fråga mig inte hur det stavas. Det var kul, haha.. Sen så såg vi pll som typ hela kvällen gick ut på, det var jättebra men det suger att vi nu måste vänta till Januari till nästa avsnitt. Vi såg även ravenswood, oherregud vad jag skrev fy va läskigt ja tyckte he var. Sen efter det så sminkade vi oss och gick och skrämde moa :) 
Sen somna vi där nån gång, och vaknade nån gång och nu sitter jag hemma. :)
 Ikväll så blire nog att vara med Vilma :)

Prettylittleliars

Igår när jag kom hem från skolan så kollade jag ut genom fönstret och då såg jag att det skulle vara fint att ta några bilder på dropparna som hängde på grenarna, men eftersom att jag suger på att fota så vart de bara dom här..
Önskar verkligen att jag kan ta kort! Men iallafall så efter att jag sprang ut i foppatofflor och en t-shirt så åt jag lite sen for jag och träna. Efter två timmars träning så for jag hem. När jag hade varit hemma lite så for jag filip och cevin till vilma. Vi var ute mest och efter ett tag så kom lovisa. Ganska direkt efter vi hade mött lovisa så bestämde vi oss att fara till arnemark, där gjorde vi inte så mycket. Vi hade tänkt se en film men he vart it. :) Kring halv tolv for jag hem och sov. Och när jag vakna så vare lördag och lördag = PLL kväll
Denna kväll har varit efterlängtad, och äntligen är den här! Alla tjejer i klassen ska dit förutom en som är sjuk :( menmen. Vi ska se prettylittleliars. Och äta. och kanske äta lite till, sen så ska vi sova hos linnea, vet inte hur många som kommer att sova men vi får väl se. Hade faktiskt tänkt ta med mig kameran :) Så vi ses väl igen!

Då var man på banan..

Som ni då kanske fattat efter läst min urroliga rubrik så har jag idag fått räls. Trivs inte än så länge, ska bli spännande imorrn på skolan. Eftersom jag är en tjej som skrattar åt allt och ler 98% av dom timmarna jag är vaken så kommer nog ganska många märka de ganska snabbt. Nu så ska jag plugga också sen ikväll så ska jag och ida på nån kör :) 
Hoppas att de är kul, kommentera gärna vad ni tycker :) 

Lördag

Hej, nu har jag städat undan litegrann på hela nedervåningen för att jag inte har något att göra. Jag är typ förkyld.. och tävling imorrn. Menmen jag tror att  jag kan göra lika bra ifrån mig iallafall. Men iallafall så vaknade jag typ tidigt idag, såg lite tv med syrran sen for hon och jobba. Så jag satte mig ner och skrev lite på min labbraport, men palla de är ju faktiskt lördag. 
JUSTEE
igår vare ju cj´s dag, så vi överraskade henne med mat fika och bowling! Det var en mysig kväll som jag inte vill glömma!
↑ Årkar inte beskriva allt i detalj, så ni får lista ut lite från bilderna! ↑
Puss

Något händer med mitt bloggande

Hej som ni ser ovanför så är jag inte lika duktig på att blogga som jag var för någon vecka sen, men k-bry jag bloggar när jag bloggar. Idag är det torsdag, ikväll så har jag pluggat lite också har jag varit på en liten prommenad med syrran och dogsen. Nu ikväll så blire hela sverige bakar och sen sova. Imorrn så blire att fira min underbara Linn som fyller 14 bast! <3
Och linn snälla döda mig inte för bilden för det här bara grattis i förskott ♥

Alkoholer



Pluggplugg viktig info.

onsdag

Nu äre onsdag, fast tekniskt sätt så är ju typ onsdagen redan slut eftersom att jag typ ska lägga mig nu. Men innan de så ska jag berätta för er vad jag har gjort idag:) Det började med att jag vaknade av min väckarklocka. Och för en gångs skull så var jag pigg då klockan ringde, och just därför så insåg man att man har sovmorgon:( I hate that feeling :( Men iallafall kunde inte somna om så jag höll på med mobilen ett tag. Sen så rulla skolan på som vanligt. När vi slutade så tog jag 2 bussen hem. Och jag var hemma ett tag sen så tog jag bussen vidare till Älvsbyn. Och när jag hoppade på bussen så fanns det ett ledigt dubbelsäte. Jag kände glädjen, då jag hade suttit där ett tag så insåg jag att det var en okänd mobil framför mig, fast helt okänd var den inte. Jag kände igen telefonen. Jag tog den i min hand och kollade på den. Den hade kåd och svart bakrunds bild. Så jag visste inte vems det var. Men eftersom Lovisa har en sån telefon och hoppar av nån hållplats innan mig så testade jag rita in hennes kåd på telefonen. Och självklart så var det hennes!:) Så efter träningen så for jag med hennes telefon till henne:)
Sen då jag kom hem så vänta hejna..




Kvälls prommis

Har just kommit in efter en liten runda som tog ca 45 minuter, eftersom jag hade hundarna med mig så gick jag och jag var tvungen och stanna dåochdå, ni vet varför. Nu så väntar en dusch och lite plugg till so:n!
Sen så blire att sooova <3

Coopertest

Idag så slutade vi tolv, vilket var superskönt, så nu har jag varit hemma och inte gjort nå,  fast jag har faktiskt pluggat lite spanska. Och kom på nu att jag ska börja kolla om något behövs tvättas innan jag ska bort på läger :) Idag på skolan så har vi bara haft tre lektioner, bild, no och idrott. På idrotten så hade vi coopertest, fråga mig inte om man stavar det med två eller ett o för jag vet inte :) Men iallafall så sprang jag på 11 minuter, när jag sprang så fick jag typ mjälltugg gånger tusen, så jag sprang inte hela vägen eftersom jag inte kunde andas :o Men jag sprang i mål och hann till tolv bussen, så jag ska inte klaga :D
Och eftersom jag inte han äta lunch på skolan så gjorde jag och mamma plättar då jag kom hem, mums!

RSS 2.0