morsning, korsning!:-)

Idag så är det torsdag och de innebär att jag har två träningar. Eller en träning och en match!:) Först så far jag till Älvsbynbred bussen och sen så kommer pappa och hämtar mig där. Och sen så kör vi direkt till uppvärmningen till fotbollsmatchen. Men det klarar ja.:) Men nu måste jag packa lite saker, så jag inte glömmer nått;) Pusshej, vi får se om jag hinner blogga nåmer idag:-)

Home!;)

Hejhej, nu kommer världens bästa mobil inlägg!. Eller? ;) Haha, skoja.. Nu har jag kommit hem från must konserten, dom var jätteduktiga allihopa:-) Jag och linn hade kul där längsbak. Jag filmade och linn tog kort med sin kamera. Lina.var där också så vi pratade lite med hon också!:) Aa, nu ska jag nog gå och lägga mig. Trött igen.. Ha det gott och bla bla!:-P Hejdå<3

Kvällens

outfitt!



Must! <3

hej, ikväll så äre Must :) Det är nå man kan välja att vara med i på Solander när man går 8 och 9:an om jag har fattat de rätt! Men iallafall så ska jag filma allt, för det vill Ida. För hon ska sjunga osvosv. Skolan idag har jag typ stört mig på allt. :S Men ja å linn har typ snacka ganska mycke och det känndes bra! Man måste få säga det man tycker till någon ibland. Angåående klass resan så ska ju lärarna (inte alla) vara så ***** noga med allt! Ditt och datt! och BLABLABLA! ingen bryr sig okej? Det är bara att inse!
Menmen Blabla!

Bloggar sen :)

Haha 2bilder från skolan idag! :)


Kommentarerna? :(



Hej, har nyss kommit hem från träningen, eller de var ett tag sen nu! :)
De gick ändå bra men de var lite drykt för vi hade typ inge tempo.. Menmen så blire ibland!:)
Annars har dagen varit helt K, god mat och bara chill! Ikväll så blire nog en tidig kväll håller på att decka redan nu..
Ska nog ställa klockan på lite senare imorgon också, så jag får sova ut! I need it!
btw, kommentarerna?? = 0stycken..
Vad händer? Ni måste kommentera vad jag ska blogga om! :)
Ge tips och idéer!

Men nu ska jag nog kolla lite bloggar och sen gå och lägga mig..
Godnatt♥


Godmorgon!

Idag, så äre typ forsen dagen på skolan. Känns drygt menmen! Sen ikväll så vill jag på.Elin.L dans uppvisning men då måste jag på fotboll.. DET SUGER ATT JAG ALDRIG KAN PASSA IN SAKER... Menmen, jag vet hur duktig hon är så jag får väl bra.önska dig lycka till:) Nu måste jag kliva upp ur sängen,och fixa.lite.små.saker:) Pusshej:-)

Redigerade blider :)











Hahah, diggar sista bilden! :) eller alla! :)

Linn :)

Skolan idag har varit helt annorlunda! Känns det som ;) KUL men lite för mycket...
Det började bra, och tiden gick la la laa(!!)
Jag fick lite damp och gjorde några volter.. Alla typ OMG! Det var lite kul men då vart de tillslut, omg omg omg omg kolla kolla kolla.. Visst nog är de kul men lite drygt när alla vill se? But who cares? Thats life!
Men jag kan ju inte låta bli, för jag tycker det är så sjukt roligt :D
och la la laaa nu går vi vidare! heheh. Men sen så for jag då till linn, där övade vi och övade! Det måste bli perfekt! Visst linn? ;)
aa, men iallafall vi hoppade lite studsmatta och körde gräsklippare!" Den äger!
Sen så vet jag inte riktigt vad vi har gjort inte så mycket speciellt..
Nu ska jag gå och ta ett glas vatten och tagga ner lite grann. Sen ska jag no sätta mig ner och redigera några bilder sen igår! Pusshej<3


Big Brother

¡Hola! Har just gått och lagt mig, har sett bb. Final veckan står på spel.... Lars och Marcelo åkte ut idag. :( sadface på den Menmen, vi får se vem som vinner! Imorgon så blire att fara till linn efter skolan, vi får se vad vi hittar på:-P Men nu ska lilla Kajsa sova, godnatt<3

Morsdag<3

Idag så är det ju morsdag!<3 Så jag vill att min mamma ska få en riktigt bra dag:-) Jag vill även tacka dig mamma för att du har gjort för mig, och alla andra. Puss på dig mor<3 Idag så ska familjen till farmor och farfar, och fira farfar som fyllde år.i.onsdags:) Nyss har jag varit ute och.hoppat studsmatta.. Igen.:-D men de blev förvarmt så jag gick in och nu ser jag på.tv:-) Hejdå:-P Ni får dissa alla ........... Det blir så när jag skriver på.mobilen:)

You are the best!;-)

Wihoow, Loreen vann allt. Grattis! Själv så tyckte jag att det vart rätt.vinnare<3 Men nu deckar ja.. Hörs imorrn

Hola!

Grymt härlig dag idag! Den började med att man blev väckt av klockan 8 :) Då var det bara att stiga upp och tagga inför tävling, jag skulle igentligen blogga imorse men jag orkade verkligen inte ;(
Tävlingen gick bra jag kom 6:a av 11, fast i den här tävlingen (Anatoli) så tittar jag inte på plaseringen. Det är en tävling jag tävlar mot mig själv :) Idag fick jag poängen 75,65 tror ja;) och förra gången så fick jag 60 nånting, jag vet inte om det var 61,62,63,64,65,66,67,68 eller 69, men nå på 60 iallafall :)
Så jag är stålt=) Sen efter tävlingensslut så städade vi gropen, det gick ovanligt fort för att vara så många kuddar..  Sen så städade vi hallen och sen så for vi hem. Hemma så hoppade jag studsmatta(standard) och gjorde lite volter på gräset. Jag, pappa och mamma dukade så fint på bron så vi satt och åt där :)
Sen så vart de lite STEEEEEK! :)
Sen så hade jag och pappa en skjutar tävling!, först sköt vi på ballonger och de gick gode bra. Sen så sköt vi på en 5liters burk, men de var för lätt så då tog vi en 1liters burk och då vart det lite svårare. Men jag klarade de! PROO :)
Så nu sitter jag& mamma och ser Eurovision Song Contest! :D

Stolt chejj!

Äntligen! Nu kör jag rondat flickis och rondat salto på gräs!

where is the sun? ;(

Seriöst vars är solen?. Det är varmt men.ingen sol..:-( Vad ska vi göra åt detta då?.. Snart drar jag då och tränar. Det ska nog bli Nice imorgon så är de ju anatoli, så det blir nog inte så mycket.styrka idag:-( Jag har varit ute och tagit kort när jag har hoppat studsmatta men det är fett svårt själv:) Så jag får väl ta hjälp av nån. Idag på skolan så hade 6:orna en matte-diagnos men en lärare från solander, det gick nog inte så bra menmen_-) Men iallafall så slutade vi tidigare! Vi slutade kvart i 1 eller 1 kanske klockan sprang iväg.till:-) Så jag ringde pappa så då kom han och hämtade mig ganska Nice;) Så nu sitter jag i.soffan och deegar:-D

Frukost :)

hejhej, ny dag idag och nya tag! Imorse så var det nära att jag försov mig :( Men ida väckte mig! Nu sitter jag och äter frukost, mums! idag blire nog inge stekar väder på skolan, isåfall ikväll:)
men vi hörs sen nån gång?:)'

Dagen:)h

Hej, dagen idag har varit bra. Men skolan sög:( Vi hade strövare, då skulle vi använda kniven. Då snackade dom med oss som att vi aldrig i hela våra liv hade sett en kniv förr.. Aa, men iallafall så gjorde vi typ nå speciellt:) Sen så for jag till Älvsbyn och tränade, fett nice! Det gick bra vi gjorde bara styrka igen = nice! Sen så tog jag bussen in till stan och for och sparka lite boll med tjejorna;-) Nu har jag duschat och gjort mig fräsch för morgondagen Godnatt<3

snabb blogg

Morron morron nu far jag på skolan, sen så far jag till Älvsbyn och tränar direkt efter de så tar jag bussen till stan och mamma hämtar mig där. Och skjutsar hon mig till fotbollsträningen:-) Puss:) Svar till Linn: Det var inte sol när jag kolla, så jag skrev ju vad jag såg.:-)

Härligt!

hejhej, träningen idag har varit skit kul. Vi har bara kört styrka :) Det var inte så jobbigt med det var kul. Vill även GRATTA ELIN BERGVALL! HON HAR TAGIT KÖRKORTET IDAG! GRATTIS :D
Riktigt kuligt så vi får se när man får åka med henne då=)
Idag på skolan så har jag och Lovisa haft kamerakurs, med nina så då har man fått lära sig nå nytt. :)
Medans vi hade de så låg vilma, tova och linn å steeeeekte? (ingensol) Det såg lite fail ut :D
Sen så gick jag och lovisa och thea dit också.
Nu orkar jag inte blogga mer, bloggar nån annan dag :)



Grattis Bäcka! :)

hej, idag skulle jag vilja börja med att gratta Rebecka Åkerlund som fyller 14 år idag, grattisgrattis! :)





På morgonen så har jag deeegat och legat i min säng och smsat, och nu sitter jag vid datorn och deeeeeger igenxD
Just nu så håller jag på att frysa ihjääääl... Det är sviiiinit kallt ute och här inne. Så jag sitter med mjukisbyxor och en varm och go kofta! ;) Idag så ska jag äntligen få träna gymnastik! Det behövs!!! :) Så det är dagens räddning. Och idag har vi våran sista hela slöjd.. bluuuublääää... Men det är bara 15 skoldagar kvar för oss :D Känns fett bra!
Nu är klockan 08:07
Och nu är den 08:08!!! ;) knackknackknack.
aa, men jag bloggar ikväll om jag kommer ihåg!


Grattis bäcka! :)

Sitter i bilen med brudarna;)

Hejhej, nu sitter jag bredvid vilma och thea och det är sjukt varmt... På rasten så steeeeekte vi på gräset!;) nicebajs men nu ska jag och vilma fortsätta nörda oss:):D. Jag bjussar på en bild också:)


Rix FM! :)


´Hejhej, hade lust att börja med en bild idag. :) Har ni sovit gott? Det har ja! om ni ville veta :)
Just nu så sitter jag och lyssnar på Rix Fm! Idag på skolan så ska vill till Brandstationen, det blir nog roligt. Sen så blire att fara till vilma som ni då redan vet;)

Bloggar sen om jag har nå att blogga om! ;)

5-3!

Hejhej, matchen idag gick bra! Jag gjorde mål på en hörna;) den tog i en motståndarspelare och fot in i mål;) Riktigt kul var de:) Imorgon så blire att följa hem med vilma och chilla där!?;) det blir kul ska.ni se. På onsdag kan jag äntligen fara på gymnastiken!!! Det var typ år sen! Men som tur är så har ju gräset kommit fram så man kan göra nalta saker där;-) Vi hörs sen, puss<3

Disney Junior! ;)

hejhej, nu sitter jag hos farmor och farfar här är även lilla tova:) Hon har ju varit sjuk så hon är lite trött så hon ser på tv. Det är ju skit kul"" :)
Det var jätteskönt att klippa sig idag, DET BEHÖVDES" om man säger så! :)
Tagga match nudå!
Ser ni vad det är? :)
Veckaans fråga :)

mobilinlägg:)

Hejhej, nu är det måndag;) = mycket på schemat. Skolan är som vanligt! Nä, jag skojade lite grann bara! Vi går ju halv da!!!!;) Sen efter skolan så ska jag städa åt min lilla rabbit:) och sen ska jag och klippa mig, sen ska vi och äta hos farmor och.farfar hahah och sen ska vi ta kort med laget, haha... Och SEN ska vi spela våran första serie match:-)

hello (:

hejhej, idag så har jag och mamma varit på Ikea riktigt mysigt! <3
här kommer bilder från mitt rum :)

Före..

Efter :)
'
heheh... före..

efter :´)

före

Efter:) Där ser ni min lilla spegel som jag hade innan nu är
det hajna som gäller!


Efter :)

Före

Efter :)

Före = Våningssäng..

Efter = on the floor!" :D

Hoppas att ni gillar mitt nya rum<3 det gör då jag! :D

IKEA

hejhej, idag blire att fara till Ikea. Ska springa upp och kolla så att mamma har vaknat ;)
aa, men då vet ni vad jag ska göra idag :-)

Pussar mig, bloggar sen :)


Army Fitness

hejhej, idag har min dag varit helt perfekt även fast vädret inte har varit så bra! Den började härligt med sovmorgon, inte helt fel. Sen blev man serverad frukost. Sen så statt man lite vid datorn och lalla omkring. Efter de så blev det god lunch :)
hahah, mätt vart man då så man sommna som en klubbas säl! Så jag somna!? ;)
Sen blev man väckt kring halv 2 och då for man direkt på fotbolls-match, 3-3 blev ställningen. Jag och uffe satt och hade det mysigt under ett parasoll ;)
Sen så for man hem till farmor och där var det lilla scharm trollet Tova där, så man busa nalta med hon. I veckan så har hon lärt sig att gå, ser riktigt kul ut :D
Efter Tova hade farit hem så kom mamma och hämta mig, så vi for hem. När vi kom hem så åt vi. (igen...)
heheh, sen så chilla man snacka med linn på skype och städa rummet. Och nu har jag kommit hem från att titta på mamma och en annan tjej som har gjort ett "test" till Army Fittness riktigt duktiga. Själv blev man skit sugen på att vara med..
 Så nu kör vi ett litet pass hemma♥

Frukost :)

hejhej, har ni sovit gott? :) Det har då jag då gjort. Just nu så sitter farfar och spelar på en blås-mockajonk. Idag så blire som jag tidigare skrev att jag ska och kolla på Macke spela match. Vädret är väl inte de roligaste att titta i men det finns ju kläder till sånt :)
Mamma kommer och hämtar mig efter fyra någon gång. Och då vill jag att pappa ska ha stoppat upp studsmattan.. Som han säkert inte har gjort.
Men jajja..
DÅ vet ni :)
hahha... göllat!

farmor och farfars place! :)

hejhej, idag har dagen varit bra. Just nu så sitter jag och ser Min pappa är bättre än din pappa. :) Det verkade ju bra. Idag var träningen rolig, vi var inte så många. Men det var kul ändå. Imorgon så blire att se kaninerna  spela fotboll. Så vi vill inte ha regn som alla snackar om!.
Innan så gjorde jag ett långt inlägg på mobilen men det försvann :( :(
men bloggar imorron :)
Puss<3
sötisen <3


Juste pip!

Hejhej, idag är det en vanlig onsdag som står på listan. Fast ändå inte :( Idag så har jag ingen gymnastik.. Ska fara på fotbollen istället.
Men det blir nog bra ska ni se! Just nu så sitter jag och smsar med linn den sjuklingen..  Också säger hon att hon inte ska komma till skolan idag:( OCH  att rektorn på solander och nån annan ska komma och titta på oss när vi jobbar matte ;S

Det känns lite scary.. Men nu så måste jag fixa nalta grejs, försov mig imorse :$
Puss<3


scary;-)

kom på att...

.. jag inte har skrivit någon stans hur det gick i Gävle ;) Så nu ska jag berätta lite. På torsdagen så hoppade vi på tåget kring 10 på kvällen. Så vi var ganska så trötta när vi hoppade på så vi sommna gode direkt :)
Sen så vakna vi typ och då var vi typ framme. När vi kom fram så hittade vi en buss och tog den till hotellet!
Jag, Linnea och Elin.L sov i ett rum. Det var fint, men inte fin utsikt... :( Men jag bryr mig inte om sånt. Sen så for vi på stan och jag köpte inte så mycket tittade mest på saker. Det enda jag köpte var en pricki-tröja och en tub-kjol?? Vet it vad de heter!
Och en glass, MUMS! På lördagen så var det tävling, själv brydde jag mig inte om hur det skulle gå för jag var inte taggad.. :( Men det gick hyffsat bra ändå 19/33. Det är jättesvår konkurans ( Stavning ) också kör jag typ för lätta gerjer. :) Men det ska vi ändra på! :) Sen på kvällen så var det bankett riktigt god mat och roliga lekar!  På söndan så fyllde ELIN. B 18 år<3 Grattis igen!  Vi väckte henne med att kasta mini mallows på henne. Det uppskattade hon. Sen fick hon öppna paket <3Och pga att jag kom på 19:e plats så gick jag inte vidare till någon grenfinal, som tur var! Kändes kul att titta på.
Sen på söndags eftermiddan så gick vi lite på stan igen innan vi skulle äta, när jag åt så åt jag Black & White
skit gott var de!!
Sen till efterrätt så tog jag en glassbomb med kola sås! :) Nån gång måste man väl få tjocka sig?? ;D

Vi satt och åt i 2timmar sen satt vi och prata i en halv timme.. Så vi var där i 2timmar och 30minuter :)

Sådär ja!

Hoppas att ni orka läsa! <3



Vilmas place

Hej;) idag har jag och alla andra tjejer i 5-6:an tagit spruta. Och nu sitter jag och vilma och dricker juice puss från mig:))


@home!

hejhej, nu har jag kommit hem:) eller imorse kl 7 så kom vi till älvsbyn. Så idag har jag varit gode så trött på skolan.. Men de gick bra ändå. Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra passar på att läsa lite bloggar och blogga.
Nu försöker mamma få mig att träna fotboll.. vill verkligen inte.. (ÅÅÅÅÅH) Jag tycker faktigst att jag inte behöver fara på den eftersom att jag har varit borta hela helgen och kom hem idag.. :( Men vi har typ en cup? till helgen, så vi får se :)
I Gävle har det varit jätteroligt, jag kom 19/33 tror jag. Jag skulle kunnit komma på en bättre plats om inte alla är så grymt duktiga och om jag skulle tänkt på att lära mig svårare saker :)

Om ni undrar om nått kommentera :)

 

Scandic´s place!

hejhej, nu sitter jag och linnea på vårat hotell rum :) Idag har vi varit och gått på stan. Hittade lite gulligt som jag ska ha på banketten?! tror ja :)
Idag kommer det inte så mycket text men det kommer lite bilder! Från GÄVLE ♥







lika lång som Elin :D







Om man säger så.. Dom snåla inte med glassen! :D

Mys i POOLEN :)

hejsan svejsan! :)

hejhej, nu har jag packat dom allra sista sakerna förutom datorn ;) och mobilladdaren osv..
Idag har linn varit med mig, här! :) Vi har spelat in en superduper scaryyy film. Det blir nog att visa upp den efter lite redigering och sånt av linnsanlinnsan :) Nu ska jag äta hahah igen.. Det blir typ kottletter (stavning)
och pommes. :)
Men vi hörs senare imorgon PUSS! <3


En glad men flummig linn <3

Hopp hopp :)


Vad har hänt med er! ;D

hahah, gud vad glad jag blir av alla fina kommentarer<3 Det är inte så många än men det är en bra början!
Jag hade tänkt börja med ett stort TACK till ni som har kommenterat :) Det var även jätteroligt att du Mica svarade på dom hära VS frågorna! :) tacktack för de!
Jusst nu har jag ätit dubbelmacka med nån röra som syrran hade gjort, MuMs!  Men nu måste jag göra mig iordning inför skolan.:( Tagga nationella...??? - NEJ!
Och statistiken har också blivit bättre fortsätt så! :D
haha inte så många men record för mig :/
pussar migxD

Midda halv 8 ;) √ - check!

Hejhej, nu har jag kommit hem från en tung träning :) Väntar på middag, MUMS!
Idag har jag fått veta att jag inte får hoppa hopp rep på rasterna.. :( För mina fötter inför tävlingen på Lördag. :)
KÄNNER TAGGEN! men måste verkligen packa nu! Jag kommer att ta med min dator så jag kommer väl att blogga när jag har tid på Hotellet :) Om jag inte ska chilla i hajna 24/7
Men nu kurrar min mage rejält så Chaooo! <3

haha..(:

Hade lust att börja med en bild idag ;)
Idag har skolan varit dryg, nationella prov.. I engelska.. (SÄMSTA ÄMNET)
Men vi får hoppas att jag klarade de iallafall.
Just nu så sitter jag och ser på tv, och deeeegar!
orkar inte blogga idag
HEJDÅ<3

blää

läxa..

tbx!

hejhej!
här kommer ett litet udda inlägg jag kommer att skriva vad jag tycker och sen får ni kommentera vad ni tycker :)
okej?
vs
Svar: Jag har inget emot kända bloggare, så där kan jag faktiskt inte säga ditt eller datt ;)
vad tycker ni?
Svar: Själv tycker jag Android är en bättre telefon än Apple, sorry..
Men de är väl för att jag har en Xperia;)
Vad tycker ni?
Svar: Jag har Google Chrome för att när man söker på internet så kommer det upp dirr när har varit på sidan tidigare men det är olika, saknar internet explorer lite.. :')
vs
Svar: Här tycker jag lite olika, facebook är bra för man måste inte lägga upp en bild i varje "inlägg"
Men facebook är lite jobbigt för de är typ bara"LIKE in 2 Secs if you Remember this".. Massa sånt skit"
Vad tycker ni?

vs

Svar: Själv tycker jag att sommaren är grymt härlig!" Ledig från skolan och bara chilla! sen vinter.. Kallt och blaskigt.. inge min grej.
Vad tycker ni?

vs

Svar: Båda serierna är jättebra men Irene Huss klår lätt Wallander.
För att Irene huss får man se mer hemma hos henne själv och vad som kan hända där med och vad som kan drabba hennes familj om vissa utredningar.
Walander är mest på jobbet dom spelar in.
Vad tycker ni?

Nu måste ni





sorry..

hejhej, förlåt att jag inte har bloggat men nu tar jag en blogg-paus ;)
så ni får väl se när jag bloggar nästa gång :)

RSS 2.0