Hola!

Grymt härlig dag idag! Den började med att man blev väckt av klockan 8 :) Då var det bara att stiga upp och tagga inför tävling, jag skulle igentligen blogga imorse men jag orkade verkligen inte ;(
Tävlingen gick bra jag kom 6:a av 11, fast i den här tävlingen (Anatoli) så tittar jag inte på plaseringen. Det är en tävling jag tävlar mot mig själv :) Idag fick jag poängen 75,65 tror ja;) och förra gången så fick jag 60 nånting, jag vet inte om det var 61,62,63,64,65,66,67,68 eller 69, men nå på 60 iallafall :)
Så jag är stålt=) Sen efter tävlingensslut så städade vi gropen, det gick ovanligt fort för att vara så många kuddar..  Sen så städade vi hallen och sen så for vi hem. Hemma så hoppade jag studsmatta(standard) och gjorde lite volter på gräset. Jag, pappa och mamma dukade så fint på bron så vi satt och åt där :)
Sen så vart de lite STEEEEEK! :)
Sen så hade jag och pappa en skjutar tävling!, först sköt vi på ballonger och de gick gode bra. Sen så sköt vi på en 5liters burk, men de var för lätt så då tog vi en 1liters burk och då vart det lite svårare. Men jag klarade de! PROO :)
Så nu sitter jag& mamma och ser Eurovision Song Contest! :D

Kommentera?

Vad har du på hjärtat? :)

Namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Skriv din bloggadress så kommer jag och hälsar på!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0