Äntligen! <3

hejhej, äntligen en vinst!<3 3-0 till oss mot Norge. Så nu har vi bara en match kvar imorgon mot finland. Då ska vi vinna!:) Jag ork it blogga...
 
 
 

0-0 :)

Hejhej, nu sitter jag hos farmor och är som en död fisk!

skoja, men jag är trött.. Nu är det hyffsat fint väder så jag ska nog gå ut ett tag. Men jag ska försöka att inte vara i solen så mycket så man inte blir så trött till ikväll :) Det är bara tagga och dricka mycket vatten :) Idag så spelade vi mot finland 0-0 riktigt stolt :)
 
MEN orkar inte blogga hejdå
 
 

Fotboll :)

Hejhej, idag så har jag varit och tränat gymnastik sjukt kul. Det var ingen jobbig träning idag, vi håller på med en dans som vi ska visa upp på knalle-dagen?? Eller vad den nu hette. Det blir nog kul :) Vi har redan visat upp dansen några gånger men tiden går också helt plötsligt har man glömt bort den. Så vi har försökt komma ihåg den så mycket som möjligt! ;) Hemma  så har jag inte gjort så mycket (som vanligt).. Nämen jag har blockat undan tältet.. Det kanske blir att slå upp det snart igen! Ikväll så ska jag och mamma se pite damer. Hoppas dom vinner! Eller jag tror vi ska göra de! Bra koll.. Hahah, nämen sen så sover jag hos farmor :) Nu kommer lite bilder som jag tog igår på matchen ida dömde :)

 

Sådär det var lite bilder, alla var inte snygga men jag måste öva.. Kommentera? :)


Nu!

hejhej, idag hoppade träningen. Orkade verkligen inte. Så min dag har varit som en stor deeg! Jag har sett film och sovit typ. 
Nu kommer bilder sen midsommar :)
Måååååånga bilder... :) Ha de bäst!

Dåligt av mig. :(

Nu var det längesen jag blogga, Jag har tänkt flera gånger att jag ska fram datorn och blogga, men det har som aldrig blivit! :) Men nu!
På midsommar så var jag med tova, vi spelade brännboll och tog kort. Det var najs! Sen dagen efter så cyklade vi ner till sikfors och kollade på lådbilsräjset. Där åt vi hamburgare och träffade linn. Haha, efter ett tag så blev vi less. Så vi for och bada, eller inte jag. Jag börja frysa när vi cyckla dit. Så linn och tova bada. När klockan började närma sig 4 så for vi hem. Linn sov hos mig och vi tog också massa kort, kuul. Jag ska lägga in bilder när jag har tid någongång. :)
Nä men nu ska jag ta och skärpa mig!.. Nu SKA JAG BÖRJA BLOGGA!
 

haha..

Hejhej, nu sitter jag och tova och hålller på att leta tiden till lådbilsräjs. Om ni vill veta så börjar det klockan 1. Igår så sov vi ju då i tältet, vi såg film men min dator bugga ihop.. Typiskt!. Så då skulle jag låna idas dator en liten snabbis. Men då hade den slut ström. :( Så de slutade me att tova berätta hur den sluta :)
Nu ska vi nog fortsätta med de vi gör, eller vad gör vi? Bra fråga..
Hejdå

Midsommar:)

hej, nu sitter ludde i mitt knä och vi nördar oss framför datorn.. Haha.. Snart så kommer nog tova. Vi ska åka traktorvagn ner till sikfors med massa annat folk. Där ska vi spela brännboll. Hoppas vi blir i samma lag! Annars blire KRIG!
Vet inte riktigt vad vi ska göra innan det men nå kul säkert, ska försöka hinna stänga av datorn innan hon kommer så jag inte är osocial! :) Vi ska sova i tält inatt, sjukt mysigt. Också ska vi äta mumsiga saker! :)
Funderar på om jag ska plocka fram kanin hindrena igen och hoppa med dom små tjockisarna. Hahah, idas kanin är sjukt duktig på att hoppa.. *HOST* 
Igår när jag ställde upp hindrena, så tänkte jag no klarar han tre pinnar? Svaret var nej! Hahah han klara inte ens en ;) Hoppas att övning ger färdighet! 
Puss

6-1

Hejhej, nu har jag kommit hem från Överkalix! Det var verkligen värt att fara dit. Vinnst till oss 6-1. Jag gjorde ett mål, elvira 2, julia2 och signe ett :) Sjukt kul att få vinna någon gång. Men ärligt talat så var motståndet inte så mycket till motstånd. Men då är nästa match på tisdag. Men innan de så träning på söndag. Men nu ska jag gå och lägga mig.
Här kommer 3sjukt snygga bilder från bilresan. haha..
Hahah, Puss på er!
 
 
 

Taggtagg!

Nu börjar matchen! Håll tummarna! Nu ska vi vinna hejna!
 

har it nå att göra så gjorde ett schema över veckan! :)


Är det bara jag?..

... Som älskar de nya blogg.se?

Ludde stor hopparn! :)

hejhej, nu har jag kommit in jag fick lite inspreation av kanin hoppningen så jag hoppade med ludde också, så här kommer ett collage av lite bilder :)

Måste bara!

Seriöst jag börja typ gråta när jag såg den:) Så sjukt sööt!

New girl! <3

hej, igårkväll så färgade jag håret! Jag gillar min nya färg mycke mer! Nu har jag ingen gulgrön färg på håret, looveitt! Kommer nog bilder snart! Igår tidigarde på dan så var jag i Älvsbyn och träna. Det var sjukt jobbit, 1 och en halv timma STYRKA :D Moas styrka... Sjukt jobbigt men bra!
Idag så ville jag ha sovmorgon men inte de. Klockan kvart över 8 så kom mamma och väkte mig, och fråga om jag ville äta frukost med henne. Och då hade jag redan vaknat så då var det kört..
Men de var nog lika bra att jag vakna så jag inte sover bort hela dan :) Så nu har jag hunnit göra djuren, hoppat med kaninerna och håller på att blogga! :)
Ikväll så blire match!<3
Före.. Dissa typ allt..
Efter. Kanske inte syns sån stor skillnad men irl så syns det mycket mer! :D 
KOmmentera<3
 

Tjaao! :)

Hejhej, nu sitter jag hos mormor och morfar. Jag och morfar har kollat vilka tider vi ska spela på psg! :) taggtagg.
Igår så hade vi en gästtränare på fotbollen. Det var roligt, det kändes som om den träningen gav nånting iallafall. Kl 2 tar jag bussen till Älvsbyn, där måste jag typ gå runt tills våran träning där börjar. :)
Jag har inte så mycket intressant att blogga om så hejdå <3
 

@Home!

hejhej, nu sitter jag i soffan och myser forever alone.. Hahah. Ida kommer snart hem, hon har varit och tränat. :)
Idag så vart det typ nå tjorv med bussen... Han bara körde förbi mig :( Så jag fick sitta och vänta en timme på nästa buss.
Ikväll så blire väl att se lite fotboll på tv:en, men tillsdess så ska jag nog hoppa lite studsmatta.
Imorgon på morgonen så hinner jag nog inte blogga så jag bloggar det nu direkt. Imorgon så tar jag en cykel tur ner till bussen och far till Älvsbyn och tränar. Mormor kommer och hämtar mig där. Sen så far vi till Norrfjärden och äter osvosv. Sen på kvällen så ska jag och träna fotboll.
Bloggar mer om det imorgon :)
Naw.... **HOST*  kajsabjuuuder..:)

Ludde :)

hej, nu har jag ätit pannkaka, MUMS! :) Har varit ut med ludde också. Lite bilder kommer också. Men iallafall så har jag fått världens myggbett i pannan.. Och det kliar.. :( Inte kul.
hahah, fast de är inte bara i pannan, myggorna älskar mig.! =(
Men nu ska jag göra mig iordning och hitta mitt BUSSKORT!

Hej :)

hejhej, jag orkade inte blogga igårkväll. Så jag gör det nu istället. Idag så blire att cykla ner till bussen fara och träna sen ta bussen hem och cykla från bussen och hem. För ni som inte vet vars jag bor så kanske ni tänker. Oj? cykla inte är det så jobbigt. Men efter en grusväg upp på ett berg så blire gode så jobbigt tillslut ;)
Menmen, innan träningen så ska jag väl försöka fixa lite smått och integott :)
Men här kommer lite bilder från i förrgår :)

Stress.SE

hej, min dag idag har bestått helt av stress... På morgonen hade jag tänkt blogga men jag hann inte.
Imorse vaknade jag av ett ryck.. Och kolla på klockan.. 10:15 ******** vi har försovit oss. Jag sprang upp till mamma och sa de. Osvosv. :( hihi ops jag skulle vakna klockan 7.. För att jag skulle på ett träningsläger kl 9 i älvsbyn. Men it hann vi på de:( Jag skulle ha hunnit om inte mamma skulle till Norrfjärden, och hjälpa till med en hopp tävling (HÄSTAR) Menmen that's life. Så de blev att jag följde också och hjälpte till med hoppningen.
Sen efter hopptävlingen så for vi och titta på min superdupersyrra som spela fotboll, det gick inte så bra för dom. Men dom kämpade. Sen efter den så for jag till min match och gav järnet men förlora.. ;) Men det händer också ibland. Man måste ta dom smällarna också.
Men nu väntar en LÅÅÅÅÅÅÅNG dusch ♥
Igår var jag ute och fotade naturen lite grann, kommer bilder senare ikväll om jag orkar ;)
PUSS

Godnatt ♥

Så där ja! Då var man hemma och väntar på att man ska somna som en liten prinsessa i sin säng. Mina ögonlock orkar knappt vara öppna. :) Menmen idag har dagen grym. Vi har ju då varit i Boden eller i Sävast. Där så åt vi gott och såg på två filmer jag, ida, emmy och wilma har spelat in. Sjukt kul♥
Men ialla fall så har dagen varit bra. Och himmlen nu är sjuuukt COOL


Godnatt ♥

Så där ja! Då var man hemma och väntar på att man ska somna som en liten prinsessa i sin säng. Mina ögonlock orkar knappt vara öppna. :) Menmen idag har dagen grym. Vi har ju då varit i Boden eller i Sävast. Där så åt vi gott och såg på två filmer jag, ida, emmy och wilma har spelat in. Sjukt kul♥
Men ialla fall så har dagen varit bra. Och himmlen nu är sjuuukt COOL


varför inte jag?

hejhej, är det bara jag som inte har fått de nya blogg.se. Jag vill ha de, är jag ensam om det?:)
Men iallafall så funderar jag på om jag ska ut och springa lite grann. Får se om jag orkar.. Idag så blire att fara och äta middag i boden hos mammas klasskompisar tror jag.:) Det blir kul för dom har ju barn dom också, så då får man umgås med dom också!
Så det blir kul.:)

Igår var jag med linn, jag cyklade dit. Hon skulle möta mig, men när jag började närma mig Linns hus så såg jag att hon satt på en höbal och käkade rabarber och poppase moves like jagger forever alone, uti älvsbyvägen. Sen så gick jag också och satte mig på en höbal och smakade lite rabarber (suuurt)
Hahha, sen så tog vi lite kort och hoppade studsmatta och bara njöt av sommarlovet. Sen så for vi till badtjärn och BADADE ♥ De var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det var. Det gick faktiskt och bada! Så vi var där ett tag. Sen for vi till Linn ovsovs..
Sen när jag kom hem så var marvin, ida, johan.a och POLARN :D Hemma hos oss, jag var typ med dom hela tiden. Sen så ville typ alla bada så vi for till badtjärn :) Jag åkte moppe med polarn ♥ Men när vi kom dit så var det bara jag som ville bada så då vart de it nå.. Så då for vi hem till oss igen och steekte hamburgare, MUMS!
Sen så satt som bara vid datorn så jag och polarn gjorde massage på varandra♥ Sen vart jag trött och gick och la mig. :) Det var min dag igår.
Men nu ska jag gå ut till djuren därute, hejdå:)


hejsan svejsan:-) (mobilblogg)

Hej,nu har jag precis diskat färdigt. Så nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon så blire att vara med linn. Vi får se vad vi hittar på:-) Men godnatt<3

Nu ska jag "försöka" bli bättre på att blogga och ta kort! :)

"försöka" var ordet ja?
Nä men seriöst min blogg går under, jag måste lära mig nått redigeringspogram så jag kan göra en ny header. Menmen tills jag gör/får en ny header så ska jag bli en duktig flicka och blogga. Det är ju faktiskt sommarlov nu.:) Inte för att de känns som de men. Ledigheten är härlig :) Men här kommer ett skit snyggt schema på min vecka :)


Äventyrstorp?

Hej, idag så ska vi med skolan till nått Äventyrstorp tror ja. Vi skulla ha oömmakläder så jag tog typ fotbollskläder. Hoppas att det blir roligt och jobbit! Jag ser det mer som en träning, men det kommer det typ inte bli eftersom att hela skolan är med. Även dom små :(
Jag vet inte alls vad vvi ska göra där men de får vi nog se. Jag vet inte när vi slutar ens?? Men Linn följer med mig hem iallafall <3
Nu drar ja! Hejdå:)

Älskar affären!<3 Jag önskar jag var där nu..

Tips!

Hej, nu ska ni få ett sjukt bra tips till era läsare. :) Det är så om ni skriver ett inlägg, också ska tex din kompis som läser din blogg läsa den på mobilen. Då är det sjukt jobbigt om inte bloggen är mobilanpassad. (egenerfarenhet)
Tex som inte blogg.se är.. Så om ni skriver ett inlägg skriv så att texten kommer på sidan och inte i mitten. För om man har skrivit inlägget som jag har gjort nu  (på sidan) är det jättelätt att läsa på mobilen.
Men då om man har skrivit såhär så kan man bara dubbelklicka på skärmen och då blir det typ mobilanpassat! :) Det är sjukt bra!
Testa det någon gång :)

Drar till Vilmas PLaCE!!

Hejhej, idag så blire att spendera dagen med Vilma :) Så jag kommer säkert vara med rebecka lite också! Det brukar bli så ;)
Jag och vilma ska och leta geocaching eller vad de nu hette kom inte ihåg, det finns en i Sikfors så den ska vi hitta :)
Sen när jag kommer hem så blire att städa mitt rum, och mysa med familjen! :)
Snabb upptatering <3
hejs

Träning snart! :)

Hejhej, idag har dagen varit helt K :) Idrotten var grymt kul! Sista idrotten på Sikfors skola :( :)
Eh, men iallafall så ska jag snart fara på träning KUUL
MIN BLOGG GÅR UNDER!

Bilder :)

hejhej, igår orkade jag verkligen inte blogga. Somna kl 7 som en steen!:)
Det var sjukt skönt, men nu är jag lite piggare och orkar blogga. Typ..
Hahha, idag har vi varit på Hammenviken (stavning) med klassen. Det var kul, men jag bada it nå, sjukt kallt..
haha, men jag roade mig med att ta kort på dom som bada! :)
Sen så for jag till älvsbyn på träning, bästa på länge! 3 timmar typ bara styrka. NICE!
Men här kommer lite bilder


fint väder ett litet tag iallafall! :)

haha, vilma jagad av linn och thea följer me!







haha, vadå min?

Hopp :)

Vilma.: hehh, ska jag låssas lee?

haha linn vad gör du? :)



taktik möte!







Inte så många men..
Där var lite bilder från idag:)
Hejdå!<3


Tjabaa:)

Hej. Nu börjar alla bli trötta:( förutom jag. Menmen.. Och nu fick jag veta att vilma är speeeedad, och de lät bra! Så nu ska vi no göra nå kul;) chaaoooo:.)


Folkan.se! :)

Hejsan, just nu sitter man i folkan och nördar mig med datorn! :) Haha, nä men typ. Det är jättemysigt alla är så söta!" :)
Killarna sitter och spelar och tjejerna håller på att köra omkring vilma i en bollkorg! :)
Allt är bara azm! Idag efter skolan så for jag till stan för att kolla på balen. Alla var jättefina! <3
Jag kände 2par, så sjukt söta :)
Men nu ska jag vara social kanske bloggar sen, PUSS<3

bloggar img på folkan! :)

sådeså! :)

Hanna J

Grattis Hanna, du var en värdig vinnare av BigBrother 2012;)Om man Ska sammanfatta min helg så har den varit kul på hög nivå! Nu är det en ny vecka som väntar. Godnatt<3:-)

Tur&Retur :)

hej, gud vad mysigt väder det är ute nu alltså! <3 Igår så njöt jag till 100% Först så gick jag ut och städade  lekstugan så det vart fint där. Sen så tog jag ut datorn och såg film där. Sjukt mysigt. Men tillslut så såg jag två spridlar så jag fick panik och sprang ut därifrån. Sen gick jag in och fortsatte se filmen. Mys!
Sen så kom mamma och fråga mig om jag ville följa till stallet och ta in hästarna. Så jag följde med och gjorde de :)
hahah, sen när vi kom hem så tog jag på mig min rosa dunjacka och pappas långa jacka. Sprang och hämtade ett liggunderlag och en filt. Så jag gick ut på bron och mööös!
Jag låg och funderade på massa saker men tillslut somna jag! :D
Pappa stack ut huvudet genom dörren och sa, kajsa. Ska du inte gå in och lägga dig.?
jag: mm.... (fast jag ville inte)
Hahah pappa stängde dörren och gick in. Hahah, jag somna om.. :D
pappa igen: Kajsa gå in och lägg dig nu.. och stängde dörren.
Så sen gick jag in! :) Skulle inte varit helt fel att sova där!, hahah mamma sa typ flera gånger igår.

Ja kajsa du är som rolig du! :)
hahah, men nu ska jag göra nå skojs!
hejdå <3


Hos Farmor och Farfar :)

hej, nu har jag kommit in under tak :) Det regnar och blåser.. Inte kul att vara ute så vi for hem från hemmings men jag såg lite av böles match och lite av saiks 5-manna match. Där spelar sören. :) Det ser gode roligt ut när dom springer som galningar efter en boll som rullar snabbare än jagvetittvad!
Ikväll så ska våran familj bjuda farmor och farfar på middag, hoppas att de blir nå gott! :) Sen så får vi väl se vad som händer senare ikväll om det blir att krypa ner i sängen och slå på en film :)
Ha det bra" :)

snabbt!

Hejhej, nu sitter jag forever alone. I linns soffa;-) men jag hade tänkt säga att nu är jag påväg till hemmingsmark och ska se fotboll:) Bloggar sen<3

Känslan då man vaknar och håret står åt alla håll..

hejhej, ja ni ser ju ruriken! Jamenar det kaos.. Men kammen är guldvärd vid såna här tillfällen :)
Men de är ju FREDAG IDAG! fy vad skönt, efter skolan så ska jag till linn. Det blir så att jag sover där. Vi får se vad vi hittar på:)
Men nu ska jag packa gympakläder ovs :)
Puss

RSS 2.0