kom på att...

.. jag inte har skrivit någon stans hur det gick i Gävle ;) Så nu ska jag berätta lite. På torsdagen så hoppade vi på tåget kring 10 på kvällen. Så vi var ganska så trötta när vi hoppade på så vi sommna gode direkt :)
Sen så vakna vi typ och då var vi typ framme. När vi kom fram så hittade vi en buss och tog den till hotellet!
Jag, Linnea och Elin.L sov i ett rum. Det var fint, men inte fin utsikt... :( Men jag bryr mig inte om sånt. Sen så for vi på stan och jag köpte inte så mycket tittade mest på saker. Det enda jag köpte var en pricki-tröja och en tub-kjol?? Vet it vad de heter!
Och en glass, MUMS! På lördagen så var det tävling, själv brydde jag mig inte om hur det skulle gå för jag var inte taggad.. :( Men det gick hyffsat bra ändå 19/33. Det är jättesvår konkurans ( Stavning ) också kör jag typ för lätta gerjer. :) Men det ska vi ändra på! :) Sen på kvällen så var det bankett riktigt god mat och roliga lekar!  På söndan så fyllde ELIN. B 18 år<3 Grattis igen!  Vi väckte henne med att kasta mini mallows på henne. Det uppskattade hon. Sen fick hon öppna paket <3Och pga att jag kom på 19:e plats så gick jag inte vidare till någon grenfinal, som tur var! Kändes kul att titta på.
Sen på söndags eftermiddan så gick vi lite på stan igen innan vi skulle äta, när jag åt så åt jag Black & White
skit gott var de!!
Sen till efterrätt så tog jag en glassbomb med kola sås! :) Nån gång måste man väl få tjocka sig?? ;D

Vi satt och åt i 2timmar sen satt vi och prata i en halv timme.. Så vi var där i 2timmar och 30minuter :)

Sådär ja!

Hoppas att ni orka läsa! <3



Kommentera?

Vad har du på hjärtat? :)

Namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Skriv din bloggadress så kommer jag och hälsar på!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0